han har sina smeknamn han.

Idag var det ändå en bra torsdag. Jag är väldrigt spårad just nu så ska inte skriva något. Återkommer

nu dansar jag till skolan


hej. de här. det är jag.


tagen av Linnea

Idag är det KORV till lunch. Det mest intressanta som händer på skolan just nu är diskussionerna om vad det är för mat. Och idag ryktas det om att det blir korv.

ett muntert inlägg


Flickor jag saknar. Kvällar jag saknar. Kläder jag saknar.

Idag så hade vi det efterlängtade matteprovet. Skrev in i det sista och nu är huvudet tömt på matte. Det var en glad-piss-dag. Jag har varit glad hela dagen men otroligt arg också. Slutade med att jag höll på att tippa hela skåpraden för att väskan hade fastnat i skåpet. Jag hatar gympadagar.

Imorgon så har vi äckligt kort lunch, på 30 ynka minuter ska vi från lektionen, skåpen, äta och hämta grejorna och sedan sitta pigga och mätta i skolans kallaste sal. A263. Jag ryser av bara tanken på det rummet. Tur att vi bara har endast en lektion där i veckan. Kemi. Det gör dock inte saken bättre.

Te1a


klassfoto

4 flyg och massa bussar senare känner jag mig helt ok

Idag har jag matteprov. Ska även stå inför klassen och prata. Jag ska prata om en resa som jag gjorde i våras. Denna resa:

fyra gubbar som väntar på en buss


Hej Hanna, är du verkligen en tjej?

Jag är inte alltid som andra tjejer. Här har du en lista.

Naglar: Jag gillar inte att ha långa naglar, nagellack kan jag ha till och från men långa naglar klipper jag av direkt.
Armband: Det är obefintligt i min regelbok. Jag tycker att det är superfint på andra men jag kan verkligen inte ha det på mig själv mer än 30 minuter som max.

Skor: Jag HATAR att köpa skor. Jag går i mina skor tills de är bortnötta. Skor är verkligen INTE min grej. Går helst barfota. Eller nakenfota som våran svenskalärare nämnde att småbarn kan säga. Det ordet ska jag börja använda, nakenfota.

Kläder: Jag använder bara sköna kläder. Osköna men snygga kläder ligger och ruttnar i min garderob och där kommer de att stanna.

Gina: Jag handlar aldrig på Gina, det är en livsfilosofi som jag har. Jag har tre plagg därifrån, har tappat bort två och det som jag vet vart det är använder jag aldrig. Jag tycker att Gina har fina kläder men jag vill inte handla mina kläder där eftersom alla skellefteås flickor frossar bland sina ginakläder. 

Rapar: *ingen kommentar*

Nu säger jag inte att jag är udda på något vis, utan jag säger bara att jag inte förljer den idealmall som är uppsatta för tjejer. Jag tror få tjejer följer den mallen men what ever. Detta är min blogg och jag är gud över denna hemsida. He he. I've got the power.



kk - klasskompis

Nu ska jag slänga huvudet i matteboken. 1c läser jag och min miniräknare heter Äpplet. Fundera på varför.


en bild säger mer än 1000 ord


Jag orkar inte fysiken. Bajs. Usch. Nu ska jag lägga mig så jag slipper denna skit. Hejdå.

saker som man kan känna stolthet över


jag vill ut och fota. färger. färger vill jag fota


Är det vara jag eller är det på tekniklektionerna det spårar? Ni vet såklart inte det, men jag tror att det är så. Kan det bero på att halva klassen inte riktigt förstår vad vi håller på med? hm.. det är en tankeställare.

Och eftersom det är måndag så har jag inget annat än om skolan att säga. Matteprov på onsdag, ska sätta mig med den nu.

vars tog tiden vägen? han flög vidare


Veckorna bara flyger iväg.Det känns som om det var igår jag och Elvira slöt pakten. Det känns som om det var förra veckan mina knän nästan vek sig av nervositet inför gymnasiet. Det känns som om det var för en månad sen jag stod och flännade utanför örjansskolan mitt i natten med adrian, jesper, nicklas, sanna, amanda och julia. Det känns som om det var en månad sen vi satt i en stuga i pite och såg på vuxentv, hela klassen tillsammans.

Det känns som om det var för ett år sedan Nina välkomnade oss till 7an, ett år sedan hon sa att 7-9an skulle vara de snabbaste åren i våra liv. Ett år sedan hon sa att vi snart skulle börja gymnasiet och att det vore klokt att börja tänka på framtiden. Jag minns vad jag tänkte då, ärsch det är lång tid kvar.

Nu sitter jag här. Jag heter Hanna, jag fyller 17 om bara 5 månader och jag har en ny klass. Jag umgås inte längre med folk som gör mig ledsen. Jag sminkar mig inte längre som en fjortis. Jag är inte längre en person som jag tror att andra vill att jag ska vara.

Hej, jag heter Hanna. Tiden går fort och jag är mig själv. Hejdå.

he he snyggt

Hö hö då gör man sig iordning för bio. Så gick det med dagens planer..


Dagens planer.

Rensa i mitt rum + städa.
Plugga. Svenska x2, fysik, lite kemi, matte.
Ut och springa.

He he önska mig lycka till!


hej elvira. hallå. awww


Detta är min klasskompis Elin.

blond och brunette


Dessa två är de snyggaste kvinnorna jag känner till. Amanda Seyfried och Mila Kunis.

surtanter. det var ett rolígt ord.


Igår ville jag ingenting. Jag ville inte sitta, ligga eller stå. Ville inte vara vaken eller sova. Ville inte skratta, inte gråta. Så jag våldgästade Julia. Hon gjorde min dag, som vanligt. Hon bäddade ner mig i hennes soffa framför en film och vi käkade apelsin/vanilj/choklad glass. Jag grät floder till filmen. Sen skrattade vi ton av skratt. Hon är otrolig den där Julia.


texten är fin: Where everything is start


Det finns en kopp i mitt hus som jag gillar. När jag var liten så tyckte jag att den var så ful att jag inte kunde begripa varför pappa alltid envisades att behålla den. Jag tyckte att den var så otroligt skruttig och ful att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Men, mina barn, såhär är det. Att jag numera skulle vilja ha bara sånna koppar i huset.

Koppen är den som ni ser på bilden. Oj så ful tycker säker ni. Men ge den lite tid, en historia och någon god dryck att fylla den med så kommer du se att den inte är så tokig trots allt.

"är det där brandalarmet?"


Idag hade vi brandövning. Det var det löjligaste brandalarm jag någonsin hört.

om 5 veckor smäller det. klipptid och godis


En bild som förvirrar

Torsdagar är en tung dag. Även fast jag har sovmorgon till halv 11 så är det den dagen jag gruvar mig mesy för. En timma matte, världens korsaste lunch på 25 ynka minuter, kemi ett miniantarktis, teknik i halvklass och tillsist en lab = en novell ska skrivas..labbrapport.

Idag var det en sjuk torsdag. Matten var dock lika dryg som vanligt (alla mattelektioner utan ekvationer är dryga). Till lunch var det makaronipudding, älskar det! På kemin gjorde vi en slapp uppgift och pratade om svampbob, vilket resulterade med att klassrummet kändes aningens varmare. På tekniken fick jag mycket gjort och det vart bekräftat att folket har något fel i huvudet.

Dagens höjdpunkt var dock kemilabben. HERREGUD. Var som ett barn i en leksaksaffär. Det var verkligen hur roligt som helst, flytande kväve och torris var det vi jobbade med. Sprängde plastpåsar, smällde bubblor och Jesper frös även sitt eget spott...

Efter skolan tog jag även en fika med Minna. Hö hö jag älskar den b-ruden.

Med detta läskigt långa inlägg vill jag säga att det var en bra dag idag.

Tre fagra bilder från hockeyn i lördags.



en fin dag


Igår kom ju som sagt paketet med saker från lyko. Jag är så här långt nöjd med min magiska flaska. Jag tror att den kan vara nått!

hej mitt hår lukar lyko

Idag kom paketet från Lyko. Hällde halva flaskan i håret. Lyckat

En hårfärg jag saknar. En hudfärg jag fruktar

mitt djupa inlägg. hej.

Jag drömmer om det varje natt. Att jag faller för frestelsen. Jag bryter löftet och mår dåligt. Jag äter godisen.

Som halva jordklotet vet nu så har jag som jag nämnt tidigare godisförbud i 8 veckor. Det är inte endast godis, utan chips, godis, kakor, bullar, tårta osv. Det var en jobbig helg i helgen, det var otroligt svårt att stå emot.

Det jag saknar med godis är valmöjligheten, möjligheten att välja mellan olika former och färger. Valmöjligheten att välja mellan olika smaker, beroende på vad man känner sug efter. Ludwig hade godis på skolan idag, sura tror jag det var, Anton tappade en godis på golvet igår och jag satt bara och stirrade på den. Jag är mig inte lik, men det går över snart.. hoppas jag!

my fucking moment

Fick just ett sms av Elvira som fick mig att skratta rakt ut i det vilda.
"Kan glädja dig genom att berätta
 att jag har Ms. Black på hjärnan"


Hej jag tävlar idag. vad gör du

Jag är med och tävlar. HÄR.

jag ska bli som samarbeta när jag blir stor


Hemsidan som alla älskar och hatar. Samarbeta.se. Jag älskar den. Det är superlätt att bara klicka sig in på hemsidan och wiippps så har man inlämningsdatum och uppgifter direkt på skärmen. Tyvärr så har vi det dock endast i svenska men jag hoppas så sjukt mycket att alla lärare en dag kommer att ha samarbeta som standard.

Imorgon ska jag skriva ett djupt inlägg. To be continued

några svartvita från en fredag full med pizza

Hej. Jag teknikar mig genom vardagen. Nu ska jag ut och springa av mig lite obefintlig energi.




Det roligaste är julia i bakrunden. det går icke att förneka.

här visar jag mitt riktiga jag

En dag utan smink var exakt vad jag behövde.

en bild med hög kontrast

Idag skulle jag plugga. Men då kom världens bästa Julia. Nu måste jag börja plugga.

minna och julia.



Julia måste vara världens goaste människa. Som många vet så har jag och Elvira godis/kak-och läsklöfte. Så när jag kommer in i Julias stuga så säger hon: Hanna jag tog ut en liter mjölk åt dig. Och vi hade godis och chips inne men jag for och köpte popcorn istället. En underbar kväll med två underbara brudar.


straffar som sett sina bästa dar

kom just hem från en skitmatch. nu drar jag vidare. det är trots allt lördag.

kommer att ångra sig

Idag är jag trött. Ska vila upp mig, sen blir det nya tag till hockeyn och babenight i jullis stuga.

en bild. 7 personer och två feta pizzor

Hej. Jag måste städa nu. Har haft gäster denna kväll och nu är jag helt slut. Vi käkade pizza och spelade spel! Lika awesome som alltid.

jo säkert

Ikväll blir det party hemma hos mig. hehe.

vi som köper via internet

Ikväll ska jag, Elvira och Jesper beställa hem lite hårgrejer. Är taggad som bara den!!

jag vill bara prata

Jag hittade ett par galsögon som jag vill ha. Men vet inte om jag ska lägga ner 3 lakan på glasögon, ska jag inhandla linser istället? Stora problem.

bloggish

Hej Amanda.

tog bort den stora personen

Idag på skolan hände inget ovanligt. Vi valde programs-och elevrådspersoner. Alltid lika många frivilliga. Annat som händer idag är att min mamma fyller år. Grattis till henne.

lilla gumman. du vet den här degen

Kollar på Mia Skäringers på svtplay. Gör desamma du! Hon är inte dum den kvinnan! 

jacob my love in life

jag har en favoritfotograf. han heter Jacob Felländer. Klicka HÄR för att svepas in på hans hemsida.

glada fötter


Nu regnar det ute. Och det regnar inte lite. Detta är en bild från spanien. Min och Calles fot. Härliga tider.

gangsters som tar gafflar

God Morgon alla svampar. Nu tänkte jag berätta vad jag och Elvira har gjort. Kak/godis/chips/läsk-löfte är under process. 8 Veckor ska vi vara utan dessa godsaker och det kallar jag en dum sak. Jag är ganska säker på att det går lite bättre för mig hehehe. Popcorn och glass får vi i alla fall äta och det tackar jag gudarna för. 

En dag blev det kris på skolan, då sockerhalten slog i marken. Så vi gick och inhandlade en B&J. Snodde gafflar från matsalen och satt i korridoren och njöt.


13 km senare är jag slut




Jag och sanna gick till coop idag. Hurtiga tjejer.

en väska som har personlighet


Jag köpte en ny väska förra veckan. 40 kronor fattigare men en gubbväska rikare.

kort från gatan med små hus

Nu börjar denna helg leda mot sitt slut. Nu ska jag packa mina grejer som ligger utspritt i hela huset och bege mig hem.

byebye birdy

Jag har massor av serier på datorn. Eller jag och jag, stålhösarna. Jag har sprungit nu på kvällskvisten och nu ska jag plöja igenom några mappar. Hejs

10 fingrar är ett exakt tal


Nu ska jag packa. Flyttar bort över helgen. CIAO!

bästa amanda


Denna kvinna var jag med i Tisdags. Vi slappade, såg på tv och satt vid datorn. Saker man bara kan göra med en av sina bästa vänner utan att det blir tråkigt!  

historialektionerna gick åt att rita virvlar


Idag pratade vi om varför vi valde just Teknik. Jag valde teknik för att jag ville ha en bred linje, så lite so som möjligt och inget språk. Teknik är min linje.

läskigt



Läskiga saker är att jag älskar alla disneyfilmer. Läskiga är att jag kan alla låtar. Mycket läskigt

hösten


Jag har köpt en film till pappas analoga kamera. I veckan ska den laddas upp, sedan är det bara att vänta på höstens alla färger.

bilen

Jag och Minna umgicks efter skolan. Hon for. Snart kommer Amanda.


kort och gott

Jag och Minna ser på tv. Hon tittar på mig och säger:
Minna: Man ser ganska rolig ut när man kollar på tv..

Jag och mina kompisar kollar en konsert på tv.
Julia: Alltså det är ju bara tjejer i mikron.

Carl: Hanna, vart ligger kanarieöarna?
Jag: Alltså jag är inte så bra på geografi men jag tror det ligger i Asien eller i Amerika. Fast jag vet inte heller om det är nord eller syd-amerika..
Carl: Mamma, vart ligger kanarieöarna?
Mamma: Afrika.


Minna: Han heter Nicklas.
Amanda: Jaha. Är han en kille?

Amanda: Alltså, jag ska säga en sak och ni får inte skratta..
Jag/Minna/Linnea: ?
Amanda: Alltså jag är ju inte allmänt smart..
*tystnad*
Amanda: Alltså jag är ju inte allmänt smart..

Klockan är 17.02
Minna: ÄR KLOCKAN 20 ÖVER 5?!
Jag: Försök igen..



hon är en pangbrud


Hej idag har jag en megasovmorgon. Och antalet lektioner idag är: 1. 110 minuter matte står det på schemat. Jag måste dock dra mig mot stan redan om en timma eftersom jag har tid hos skolsköterskan. Inget jag längtar efter.

fy flickor fyy

Jag och Elvira har gjort en dum sak. Berätta imorgon vad det är. Skriver det bara nu så att jag själv inte ska glömma det.

efter många jobbiga dagar

Jag är överlycklig. Mitt mål är fulländat. Nu har jag ögonbryn. Och jag älskar det!

linserna ska in.


Nu måste jag tagga till. Boxning ikväll babe!

walkin'


Helgen är nu ännu en gång slut. Den går alldeles för fort och jag längtar redan till på fredag. Då ska jag till hemavan.

klar


Nu har jag skrivit om mina närmaste homies. Julia, Sanna, Linnea, Amanda, Moa och Minna. Nu måste jag komma på något annat för denna vecka.

punkt.

nu loggar jag ut. från msn. facet. bloggen. och min mobil stängs av. hej.

det är söndag. bloggdagen


en svartvit från igår.

ugglan


Jag har köpt de unltimata örhängerna.

Minna Wallin



Flickan som jag träffade i förskolan, vi klickade direkt och började mobba alla som ville vara med oss. Däribland Linnea. Jag och Minna fick ligga ute i hallen på fritids, en på bänken och den andra under, och vi fick inte kolla på varandra.

Jag och Minna mobbar inte folk längre, men vi klickar fortfarande lika mycket. Vi är faktiskt gifta, även fast hon har tagit en paus i vårat förhållande för att vara med Pontus lite mer, eller som jag kallar honom Pollan. Minna själv går under smeknamnet Pullan och det namnet är hon väldigt stolt över.

Jag älskar Minna, hon är så fruktansvärt roligt, snäll och Minnig. Minna är duktig på att rita och är ofta med på spontansaker så som bussturer till stan.

En gång frågade jag Minna om hon trodde att vi skulle känna varandra när vi nått åldern vuxna. Minna vart arg, klart jag kommer känna minna när jag är vuxen!

en till.


Hittade en bild från igår.

vi från skogen


Kom hem för ett tag sedan. Detta folk umgicks jag med denna kväll. Jag hade kalaskul!
Tacos, frågor, musiklekar, burträskbingo och bara prat. Nice.


Lite text. Stor betydelse

Sitter med en ansiktsmask kletat i ansiktet.
Om en timma bär det av mot moa.
Vi ses där.

Amanda Ögren



Amanda, min egna lilla söta Amanda. Flickan som alltid är på när det gäller diverse utflyckter. Vi cyklade mitt ute i ingenstans och sjöng för full hals, vi satt i en strandsatt båt och käkade glass, vi gjorde en film om en banan, vi plockade bär, vi stal en skylt och vi skrattade ohejdat hela tiden.

Amanda bor i örviken och hon har 5 storbröder, Ludde, Simon, Erik, Victor och Emil. I den storleksordningen. Amanda gillar att fota och det är hon väldigt duktig på, att handla kläder är hon också en mästare på och jag skulle göra vad som helst för att byta garderob med henne.

Hon är en rolig, vacker, omtänksam och kreativ brud. Jag och Amanda är på många sätt väldigt lika varandra, vi har ganska ofta samma åsikter och båda är töntigt förälskade i gänget i Jesey Shore. Hennes favorit är Mike och jag gillar Vinny och PaulyD. Hahah jag vet hur töntigt det låter men det är bara så. En annan sak som vi har gemensamt är våran besatthet av popcorn, en påse räcker inte länge.

Jag och Amanda har planer för framtiden, vi ska sitta gamla och skrynkliga på samma ålderdomshem och sticka till våra barnbarn. Det kommer bli vilda tider.

BURGERS FOR THE BOYS!

idag slår vi coversen i maten


Kvällens planer är stora. Större än vanligt. Men det blir nog kanon!! Ska bara städa och sedan bär det av mot staden.

se bra


Hej, jag har dansat idag första gången på hela veckan. Jag har känt att det var något som saknades.

robin hoppar


Hej idag har jag inte sovmorgon. Idag börjar jag halv 9 med fysik. See ya later!

går mot en mindre centimeter


Nu är det allvar. Herrejävlar nu ska jag komma i form. Alla min klass är så himla vältränade så nu kan jag hitta den motivationen jag behöver. Ska nog sluta läsa modebloggarna också. Det enda jag ser är saker jag inte kan få.

Moa Holmgren




KiwiMoa är tjejen som får hamn att tystna. Haha skojar men Moa är en citygirl och bor icke i hamn som jag och mina andra vänner.

Moa har jag känt sen barndomsben och hon kommer alltid finnas vid min sida! Jag och Moa umgicks även med två grabbar med namnen Elias och Albin när vi var små men nu är det bara jag och Moa som träffas utöver de gånger alla måste vara med.

Moa är en liten Anja Pärson och är apsnabb på skidorna. Moa bor i ett stort gult hus vid älven och hon är helt enkelt en underbar vän som får mig att må bäst!

när vi fick lovet.


Hej jag gillar denna torsdag. Jag börjar halv 11 och har hål sista timmen. SING HALLELUJAH!

RSS 2.0