Sanna Pettersson



Jag minns faktisk första gången jag skulle vara med Sanna själv. Jag var jättenervös och vi skulle baka. Idag så älskar jag att umgås med Sanna. Hon är så glad och spårad att man inte kan annat än att hänga med!

Sanna har två hundar och jag har känt henne sedan 7an men likasom linnea så började vi inte vara med varandra förän i 8-9an. Sanna gillar att sparka bollar och hon har brytit nyckelbenet två gånger detta år, en tyst minut för Sannas nyckelben.........åkej.

Sanna är rolig och kan alltid sätta ett leende på ens läppar, vare sig man vill eller inte.

rädda för torbjörn

Hej. Idag har vi löpning,
jag och Elvira ska försöka slippa.
Jag tror vi kommer fega ur!

Linnea Pettersson



Sedan förskolan har vi delat klassrum men det är på senare år vi har börjar umgås. Linnea är påhittig och backar sällan inför en utmaning eller ett nakenbad. Linnea är en jäkel på att härma ett får och det kommer bli världens partytrick, vänta bara så ska ni få se.

I våras var jag och tjejen till Tyskland och det kommer vara den sak som jag kommer tänka tillbaka på när det gäller Linnea Pettersson. Jag och du mot världen babe.

fler och fler.


Planerna inför helgen är stora. Större än någonsin.


en ny sport, gammal bild

Hej nu ska jag fara och boxas. HAHAHA låter som ett skämt tycker jag men det är det icket.

Äldre bilder får man leta efter..

Bara en. Bara lagom.


Nu börjar jag förstå. Jag går inte längre i 9b på örjansskolan. Jag har förflyttat mig mot staden och nu delar jag klassrum med 6 tjejer och 19 killar. Jag studerar på Balderskolan, Te1a heter min klass och vi har två Erik, två Marcus, två Anton, två Jimmie/Jimi och två David. En Hanna. Ingen mer Hanna.
Hanna älskar det.

Hej jag har sovmorgon


idag har jag denna törja på mig


Moa var här idag.



"HEJ! kommer med 12.20 bussen, vare sig du vill eller inte"


Moa bussar hit snart!

Julia Granlund



Jullis, Jullbull, Bananjulia, Julleman, Jullan.

Julia heter tjejen som lyser upp alla mörka rum. Inget skämt, man kan höra på hennes steg när hon kommer och när man ser henne har hon oftast ett leende på läpparna! Jag och Julia började umgås när vi både konfirmerade oss i St örjanskyrka men det var sommaren 2010 som vi verkligen insåg våran kärlek till varandra. haha. Julia är född i Januari, har två hundar, älskar snygga killar och hockey.

Sommaren 2010 vart jag och Julia jagade av en fullgubbe mitt i natten. Det var på skolgården som detta hände och när vi kommit hem till mig efter den högst otrevliga erfarenheten så satte vi oss och käkade massa mackor och drack mormorsaft.

Jag älskar Julia och från min sida kan jag säga att jag kan prata om allt med henne. HEJ JULIA:D


under ytan

Eftersom veckan förmodligen kommer bestå av inlägg som ser ut såhär "Idag var jag i skolan..." så tänkte jag skriva lite blande inlägg. Jag börjar med Mina vänner. Nu kanske du tänker "Vilka vänner? Hon har väl inga vänner?" Men långnäsa på dig. Det har jag visst!

Vi är ett gäng på 6-8 brudar. Om alla är med så ligger siffran på 8, men det är ytterst sällan alla kan. Jag tänkte skriva om dem som står mig närmast. To be continue..

Halloween is the one day a year when a girl can dress up like a total slut and no other girls can say anything else about it.




Det finns en sak som jag verkligen längtar till just nu. Och det är halloween. Jag älskar att klä ut mig och har redan börjat fundera på olika kostymer. Dock så är alla dräkter som man kan köpa på internet horiga. Och då menar jag inte inte lite horiga.

En inlägg som överraskar


Shopping på favoriten Ica Maxi.

Sminkborttagning. Världens smartaste och bästa, att sova i smink är inte bra för ögonen och med dessa underbara Pads kan man få bort all smink på sekunden.


Nagellack. Mörktbrunt, bra färg, räcker gott och väl med ett lager, men alldeles för liten pensel.


Hårspray. Stor. Proffs. = Bäst.                                  Ansiktsrengöring, bort med finnarna!


Ansiktsmasker. Som sagt, nu ska finnarna BORT.

kyckling med curryvätska


Matfesten är nu igång, ännu ett år.

varför har du så stora tänder?


Vi såg Red Riding Hood igår. Jag tyckte personligen att den var riktigt bra. Helt klart en sevärd film!!
Vad vi såg för film sen kommer förbi en liten hemlighet.

så gullig att man bara vill ge honom en blöt puss


Jag måste packa mina gympakläder nu. Är så otaggad på skolan imorn att det är sjukt.

han gjorde köttbullar av sitt eget fett


Jag vet att kommentarerna på detta inlägg inte kommer stiga över 0 in på den posetiva skalan. Men eftersom jag bloggar och eftersom jag inte vet vad jag ska blogga om så frågar jag ut i det tomma i min blogg. "Vad ska jag blogga om?" *eko*. Haha nämen seriöst, måste ha ett mål med min blogg. Något som jag kan uppnå, något som jag vet folk vill läsa om.

När jag liks håller på att mala på, jag är otroligt fotosugen så om du skulle vilja joina mig i det så är det bara att slå en pling. Känns så otroligt fel att lägga ut bilder på mig själv men det är dom enda jag har.

pinsamma djävul


Det är det som gör dig vacker

Idag hade jag veckans tunga dag. Sätter mig i skolbänken när tuppen galar så vackert. Skämtosido, men halv 9 satt jag i ett klassrum med mitt tjocka 7-ämnesblock i högsta hugg och fyra gick jag ut ur det mest opersoliga klassrummet jag någonsin sett. Det var ett bra klassrum, så tomt att man inte kunde koncentrera sig på något annat än matten.

Idag skulle jag egentligen fara med mina brudar till kopparstark men cafeét stängde 4 för att packa ihop sig till matfesten. Om du far på matfesten så besök deras tält!

Världens godaste macka. Köps på kopparstark och är fylld med diverse godsaker.

eleven


Jag hade tänkt beställa en sak från eleven.se. Om du är en vän till mig och om du också vill beställa något därifrån, tell me så delar vi på frakten? Snål-Hanna är på gång.

köp min talande apa



Nu har jag klantat till det. Har köpt två likadana ögonskuggor från MUS. Snälla köp den av mig. Kostar inte mer än 50lappen och har bara öppnats en gång(för detta foto). Aldrig använd. Please take my talking monkey.
SÅLD

vill springa in i din mjuka famn


Om en vecka ska vi ha en tävling i min klass. Vem som kan flest namn. Haha jag kommer säkert vinna..

Fick förövrigt en påse med kläder av Minna igår. Det lär behövas för ikväll ska jag ut med ALLT som jag inte använder.

dag 1


Jag är jättedålig på att lära mig namn. Man lär sig nya saker om sig själv varje dag!

aldrig mer. hejdå örjan och hejdå alla



Imorgon är det en speciell dag. Då kommer jag inte vänta tills klockan är 08.10 och sedan cykla till skolan och ändå vara först i korridoren. Jag kommer inte sitta med mina vänner i matsalen som rymmer mindre än 200 personer. Jag kommer inte sitta med fötterna på bordet i fysiksalen under uppvakningspasset. En hemsk tanke är att jag aldrig kommer uppleva dom sakerna igen.

Nu kommer jag ta bussen till stan för att studera på en skola som är större än staden jag bor i. Jag kommer förmodligen ha nya vänner brevid mig när jag trycker skolans högkvalitetmat. Jag kommer börja om på nytt. Läskigt som satan, men jag tror att detta blir bra. Det måste det bli.

cup på ett område som kallas medle.


Nu dansar jag till ytter.



Put your glasses on and start fuckin' the world



Te1A


Idag är jag trött, jag önskar att sommarlovet skulle fortsätta. Fick se min klass igår och jag är så himla nervös inför det som väntar. Vid vissa tillfällen vill jag bara springa iväg, så långt jag orkar, tills jag stupar till marken för att slippa åka till skolan på måndag. Men så kan jag inte göra, vem skulle då säga ja på uppropet när Hanna Jonsson ropas upp? Vem skulle då fylla min plats i TE1A?

vi borde hålla kontakten


Rubriken är filmens bästa replik. Visst var filmen okej enligt mig men jag var kanske inte så fokuserad och med Pitemålet i filmen så lät vissa saker roligare än vad som var tänkt. Hade i alla fall en kul kväll (får man säga så när man har sett en sorglig film?) med mina två brullor på två ben.

Bio


Ikväll ska jag och två tjejer in till stan på bio. Jag saknar dig heter filmen och jag har väl kanske inte så höga förväntningar, vilket jag tycker är bra. Om man hoppas för mycket på att den är bra så blir man ofta besviken så jag hoppas att jag slipper bli det idag.


5 saker du inte visste om mig om du inte hoppar högt


Número 1: Jag önskar allt för ofta att jag hade superkrafter som gjorde att jag kunde flyga och andas under vatten. Och om jag skulle få träffa anden i flaskan så skulle jag knappast tveka med mina två egoistiska önskningar.

Nummer 2: Jag är ytterst oromantisk, även om jag har börjat mjuka upp mer och mer. Tycker att de mesta låter så tillgjort och kan tycka att vissa saker verkar inövat. Romantik ska komma spontant enligt mig.

Nr 3: Jag kan sitta och lysssna på Ted Gärdestad i timmar. 

Número 4: Jag klarar inte av när andra klipper mina tånaglar, har bett mamma göra det någon gång i brist på energi och det har varit några av de värsta minuterna i mitt liv.

Magiska 5: Jag har en besatthet av mjölk. Mjölk är som vitt guld i flytande form. Älskar det.

 


vart är du påväg?


Om ungefär en timma åker jag och Jullbull till stan för att titta till lite hemliga saker. Ska även passa på att käka lunch på Lilla Kina med familjen och efter det ska jag gå till Anderstorp för att hälsa på Moa. En dag med massor av planer, hoppas den blir lika bra i praktiken som den är i teorin.


kompisar som jag inte får träffa

Dagar som dessa när det regnar, när jag inte har ett världskrig i mitt rum och när jag har kompisförbud händer det inte mycket. Förövrigt så är kompisförbud ett underskattat skraff, mycket tråkigare än vad man kan tro. Jag har helt klart lärt mig min läxa.

Det är dagar som dessa som jag fixar småsaker som förvånadsvis kan vara riktigt roliga. Idag lagade jag ett trasigt halsband som gick sönder i dansens gång.



med mina nya skor ska jag sväva

Nu är jag tillbaka mina vänner. Tänkte börja om från början och slippa alla pinsamma fjortisinlägg som fanns på min gamla blogg.

Så hej, jag heter Hanna Jonsson.

RSS 2.0