du är min

Nu ska jag sätta mig med min bästa vän i handen. Vi ska räkna fysik tillsammans jag och han. Mitt lilla äpple♥

hanna 3 år

bild1. en lapp från dagens matte             . bild2. en klapp som står på min önskelista.
Imorgon har vi en lektion. Som börjar 10.25. Efter lunch ska vi kolla på de olika inriktningarna som vi ska välja efter jul. Spännande värre.

rubriken

God morgon. Idag blir de värre.

de med handen

Håll min hand

den med trådarna

Idag har jag haft ludd i hjärnan hela dagen. Inte bra för nån elev och speciellt inte för en trög som mig. Jag vill bara tömma huvudet på slaggprodukter och börja om. Har varit småotrevlig hela dagen och gillar det inte. Imorgon blir det nya tag! Jag ska sätta ihop ledningarna igen (därefter bildvalet)

ligg ner. sov.

Idag kommer det vara en tung dag. Jag kan känna det.

en katt

Planen var att plugga lite innan jag for och simmade. Ni kan ju gissa en gång hur det gick. IBS vann iaf efter förlängning och straffar. Mer spännande matcher är svårt att hitta.

hon med fruarna

Nu blir det plugg. Sen blir det:

tummen upp

Jonte skickade denna igår. Gissa vilken som spelar om o om o om o om igen i mitt rum..

hjärtat som ler

Snön ligger kvar. Mitt hjärta ler. Snön kom som alla vet igår, på första andvet och allt.

hon som drömmer

Funderar på att göra en ny kategori. Hanna drömmer. Tåls att tänka på.

jag är kär

Idag på bussen pratade två tjejer framför mig om kärlek. En av dem var tydligen kär i två killar. Själv sitter man där och spelar spel på telefonen och försöker slå sitt high score. Tjejen var alltså kär i 2 killar, hon var kanske 15 år. Hon måste ha det körigt. Nu ska jag gråta lite över att mitt nintendo 64 är i fjällen. Hejdå.

passionfruit & lemon

Är redan beroende av MUS handkräm. Den kommer få följa med tills tuben är slut.

skyltsöndag med pippi

Jag har haft en awesome dag på stan. 4 timmar med Elvira vandrandes. Jag rädd för maskotar och hästar, Elvira rädd för renar och hästar. Hann även träffa Julia M, Simon, Amanda och andra fina människor.
Köpte MUS nya och omtalade hand cream. Den kommer få leva med mig i vinter. Mina händer brukar se ut som sandpapper (60) när vintern leker livet.

den med tröjan

Fick denna tröja av mamma i fredags. Kan inte annat än tacka och bocka.

le du din gubbe. du som inga vänner har

Två bilder som jag nu såhär i efterhand tycker om. Annorlunda men ändå helt okej.

för 6 år sedan

När jag var 9 år var en av mina idoler Nanne Grönvall.
Helgen har badat i hennes musik och nostalgin är på toppen.

.

fml

hejdå fetis

Nu är fettot borta. Snart bär jag upp den smala slanka.

e & e.

Morgondagen spenderas mest troligt med dessa två.

minna är den som jag göder upp

Igår kom minna hit. Saknade flicka.

hon är flickan som gör allt

Idag hade vi bad. Efter gympan tog sig elvira, elin och jag själv oss en välförkänd fika. Nu är bhn avtagen, jeansen ligger slängda på golvet och tomas ledin sjunger i mitt rum = nu är det helg.

SMK

En sak som du förmodligen inte vet är att jag spelade klarinett som liten flicka. Johan skickade denna till mig för några veckor sedan. Detta var utan tvekan den roligaste låten jag någonsin spelade.

hej piraten

varför buggar blogg.se orkar inte

visa ord från en dansande flicka

Det är så mycket roligare att blogga när ni kommenterar.

4 pluggtips.

- När du pluggar tunga ämnen kan det vara bra att småäta lite så att inte blodsockret åker ner i marken och humöret blir allt annat än bra. Då blir allt tråkigt och du lär dig inte mycket.

- Sysselsätt dig med något samtidigt som du pluggar (samhälls,kemi). T.ex. häng en tvätt. Då får du inte bara pluspoäng hos mammi utan också något att göra med händerna så att du inte blir rastlös.

- Stäng av musik, telefon och dator. Dessa störningsmoment gör bara att du dras dit = mindre plugg på onödigt lång tid.
- Dra inte ut på det till sista dagen, då får du bara ångest och dåliga provresultat.

den med basen

Efter skolan grät vi i te1a. Matteprovet kan ta sig. Så jag Jesper och Elvira gick på ica, köpte två påsar skumma tomtar och sedan gick vi omkring och grät lite till. Tills sockerkicken gjorde sitt. Notera att vi köpte två påsar var. Hejdå.

eiffeltornet

För någon dag sedan så började ja tänka på en sak. Tänk dig att dig att du står på toppen av en flaggstång eller varför inte eiffeltornet. Tänk dig i alla fall att du står där, det skulle ju inte vara så vidare stabilt. På ett ben står du. Vad skulle du vara mest rädd för. Att falla eller att slå i marken.

när håret var långt och blont

God morgon. Idag händer inget annat än det vanliga. Jag har inga kläder att ha, vårt strykjärn är trasigt. Idag dansar jag inte till skolan, utan jag sätter mig på bussen och gråter. Vi har matteprov idag. Oj de hände visst andra saker än de vanliga.

saknar stranden och bruna ben

Efter skolan så stannade jag, Elvira, Mago och Lahti på skolan för att plugga. Slutade med prat om allt annat än kemi och matte. Bland annat skräckfilmer. Jag hatar dem och det kommer jag alltid göra.

du med hatten

Hejsan hoppsan i skogen. Idag SKA jag städa. Plugga matte. Plugga kemi. Teknikarnas underbara värld. Det skulle antagligen vara en reality show som jag skulle sitta bänkad framför! På tal om bänkad framför tvn. Idag är det Top Model mina vänner och ovänner!

hungerspelen

De som har läst min blogg genom åren har ofta sett bilder på en röd bok. Texten har varit något som "Läs denna" "Världens bästa bok" och "min kärlek". Nu kommer filmen. Filmen som jag har väntat på sedan 2-3 år tillbaka. Jag längtar så mycket att de är helt sjukt. Herre, blir helt slut bara av att tänka på det.

när hanna städar

När jag ska städa slutar det alltid med musik på högsta volym och dans i min ensamhet.

elin och jesper

godmorgon. Jag har sovmorgon men ska ändå fara till skolan en timma tidigare än nödvändigt. Känns som att vi inte har haft någon helg. Jag väntar mig en trött och sur klass när jag anländer till skolan. Önska mig lycka till!

hon som också älskar kakor

Jag förstår inte hur det går till. Känns som att jag just for till Moa. Och nu sitter jag här. Att säga att tiden flyger iväg när jag är med hennen är en underdrift.

bibeln i en ask

Jag är nog inte ensam om att handla på alla loppisar jag far på. Denna ask fick följa mig hem.

moa

God morgon. Idag kommer bli en tung dag men eftersom det är planerat med roligheter på slutet så ska det väl gå. Börjar dagen med att jobba på loppis. Sedan blir det kemi/matte/fysik plugg. Dagens stora händelse är att efter middagen beger jag mig till moa som jag inte har träffat sen halloween!!

med mina 162 cm når jag högt

Vi hade basket på gympan igår. Då fick jag det som jag länge har fruktat bekräftat.. Jag är kortast i klassen. Då kan ni ju tänka er vilka mount everests som går i min klass.

nårgra flickor och pojkar på en brygga

Efter skolan så for alla barn på bilderna + jag och elias ut och fotade. Inget överseriöst men några bilder fick jag! Jonte höll på att fara ner i vattnet och jag frös rumpan av mig. Skolan var ganska kul idag, trots att alla var hur trötta som helst. Vi hade tävling om vem som kunde äta mest, Mago vann, Jonte tvåa och jag sist. Vi gick även oändligt många vändor och plockade på oss godis. En rolig lördag med säsongens första snöfallet.

isak

efter skolan så tog jag lite bilder. på bland annat isak

du med sockarna

Hej. Nu ska jag sova. Hann bara med två filmer och imorn är det skola. Hejdå.

du med mönstret

Jag är så fruktansvärt taggad på en hanna-kväll med något ätbart, tre filmer och pyjamasbyxor.
På tal om inget så vågade jag idag. Vågade ha på mig tröjan ovan. Stort gjort för min del. För jag älskar den.

min helg


öppet hus på balder

Nilo
Elin och Elvira. +Jimi,Matilda,Nilo,Anton,Marcus,Jonte och anonym
Jag vet att det är mest de som är yngre än mig som läser min blogg. Så jag hoppas ni kommer och besöker te1a på öppet hus på lördag! Skulle vara riktigt roligt om det kom någe folk så vi slipper sitta och jobba hela tiden. Fast med tanke på vad jag har skrivit om skolan här på bloggen så kommer väl ingen våga. Masa er dit! Mellan 09.00-11.00 "jobbar" vi.

mjukporr

Vi har nydligen skrivit en artikel om utseendefixering. På svenskan. Pojken som vi skulle skriva om hette Robin Jönsson och var emot denna utseendefixering speciellt på internet. Jag, Elvira och Elin har hittat några videos. ELivra skulle beskriva dessa som "Fuck Robin Jönsson mot utseendefixering"

november 17

Nu ska jag blogga om livet.

hej jag är en tönt. ja

1320923077_large
Det går inte att beskriva med ord hur bra denna film var. Så nöjer mig med att skriva att du verkligen måste se den.


fuck you

Teknik + histora = fuck my life

en random bild till en saga


Efter skolan bar sig Elvira, Jesper och jag själv oss in till staden på ostabila cyklar. Vi skulle hjälpa pojken att hitta en halsduk och det gjorde vi. Men det var inte vad jag hade tänkt berätta här. Utan tänk er in i denna situation.

Du går omkring inne på cubus och ser på allt du önskar du hade när du ser att något inte stämmer. Du inser efter en microsekund att det beror på JC påsen som hänger på en krok mitt i affären. Du går fram till den och ser att den är fylld med vackra skjortor och annat najs. Hur gör du?

1. Som Elvira och Jesper tyckte. Du tar påsen och går till JC, byter kläderna mot pengar och lever livet.
X. Låter påsen hänga kvar.
2. Gör som jag gjorde, lämnar påsen i kassan och får hat-blickar av Jesper och Elvira resten av livet.


färger. vi vill ha vitt nu. jag och min bror


Go'Kväll alla (förhoppningsvis) människor där ute. Jag måste bara meddela att min 9årige bror har informerat mig om att det kanske blir snö imorn.

hon som inte längre är singel

Måste bara meddela att min Julia nu är upptagen. Tyvärr boys. Är så glad för hennes skull!


k elvira

Man undrar vad det är för folk man umgås med när man får detta

en gammal bild till nya ord


Detta kommer bli en jobbig vecka. Känner mig fulare än någonsin. Fet ful och äcklig är tre ord jag skulle beskriva mig med. Söndagsångesten sitter i och jag är bara så irriterad på livet just nu. Arg på mig för att jag är så ful på in - och utsida. Sur på alla lärare som ger oändliga läxor som jag inte vill göra. Avundsjuk på alla klasskompisar som är lika smarta som Einstein himself och de som kan formulera sig som en uppslagsbok. besviken på mig själv.

hejhopp jag älskar det


Många säger ju att det är på våren kärleken strömmar. Jag tycker hösten är brutalare. Folk börjar om skolan, kanske i nya klasser, kärleken sprids. Ni vet drillen. I mina ögon ser det ut som att sommarraggandet är över och många vill "binda sig" till en och samma person när skolan börjar om. Det är ju kul för dem. Men vad vill jag säga med detta. Jo att jag är en ensam jävel på 16 år som börjar leka pensionär. Tjurar på alla andra som har det som jag inte kan få. Haha du är tragisk hanna.

han med glimten i ögat



"Din favvo fotograf är på 4an nu" skrev amanda till mig imorse.
Jag blev glad. Jacob Felländer är min hjälte. Han får nästa nobelpris
 enligt mig. Jag ska önska mig en av hans fotoböcker i julklapp.

 


652 Gold Sparkles



Jag har en ny favorit.

pappa.morfar.farfar



Idag är det alla pappors dag. Det firas med smörgåströja hos farmor och farfar. Middagen ska ätas ute. Och mellan allt detta ska jag plugga som sjutton. Hejdå.

ny bild på facet


Hej. Aftonen spenderades hos amanda. Jag och Julia tog med en film som vi såg och kvällen slutade med att alla låg och trängdes gråtande i amandas säng. Vi höll på att skratta ihjäl oss. Åt vad? Tänker du. Åt allt! svarar jag. 

ett troll och en hulken


Julia for just till ica. Vi hade inget margarin hemma. Vi bakar scones till frukost.

som en svartvit saga


Kvällens planer var att inte ha några planer alls. Men det blir ju sällan som man har tänkt sig så i afton så lagar jag middag till familjen och sedan får jag en sovgäst senare mot kvällen. Det blir toppen.

sjukt kul. Sjukt. bara sjukt


Jag dör. Elvira skickade denna till mig. Hur kul som helst.

bilden med äppelpajen visar mina tankegånger

Jag tycker att ni ska kommentera mer. Det hela med bloggandet blir så mycket roligare då.

det som är fruset vatten



Nu vill jag ha snö. Stora flingor ska segla ner likt höstens löv. Lägga sig på marken och sedan gosa till sig. Jag vill dricka glögg och ha på mig socksockar som gör att fötterna ser ut att vara lika stora som skidorna som vid vintern också dammas av. I alla fönster ska det lysa ljus och röda gardiner sätts upp. Pepparkakshus ska limmas ihop och knäck ska bakas.

Pulkor och madrasser ska fram och täckisarna ska användas flitit. Vantar ska användas dagligen och mössorna ska få håret att ligga plattare än papper mot huvudet. Jag längtar till allas kinder är rosiga och till alla vilda snöbollskrig.

Jag vill att snön ska komma nu. För första advent är om drygt 2 veckor och julstämningen börjar smyga sig på mig. Idag på skolan insåg jag det, det var en skön stämning där vid halv 4 när många var på väg hem. Det luktade friskt och många gick på lätta fötter. Jag vill ha julfest på balder. Jag vill äta lussebullar och pynta julgranen. Jag vill öppna julklappar och jag vill vara med familj och vänner. Du vet, det är så julen ska vara.

referat är en kort version

Sitter på skolan med ett nytt himla referat att skriva. Jag hatar referat, allt annat funkar men just referat.. usch fy och blä.

cambilderna levererar


Dagens citat:
Elvira: Den dagen du har en normal konversation med mig Hanna så kan du ju höra av dig.

hon håller en godis i sin hand


Ska sätta mig och skriva ett referat om utseendefixering på internet. Om att tjejer lägger ut lättklädda bilder på sig själva för att sedan andra ska rösta på hur snygga dom är. Det kanske är vad som behövs här, lite lättklädda bilder för att ge min blogg lite krydda.

hörde du, cuba


Elin hade rätt. Mulan var filmen och den feta tanten var det som talade.

Dagens nya:
"Men gudarna talar för sig själva nu.
Den här stan och folket här behöver
inte sånna sig dig längre. Det blir inget offrande.
Varken nu eller senare. Så försvinn"

vem försöker jag lura. jag vet inte vilka ni är


Är det bara jag som helst av allt skulle vilja få sova ut nu? Förmodligen inte. Idag var det tänkt att jag skulle fara och göra Elin sällskap när Elvira färgar hennes hår. Men insåg just att min läxhög blir större och större för varje dag som går så jag måste mest troligt passa denna gång. Ha en toppenbra dag i skolan alla ungdomar.


mitt äpple♥



Idag är det tisdag och det betyder att jag räknat hela skoldagen. Börjar med teknik = räkna. Går sedan till fysiken = räkna. Lunch = räkna (hur lång tid vi har kvar av den obefintliga rasten). Två timmar matte = en hel del räknande. Så miniräknaren har nästan gått in i väggen idag. Men han klagar inte. Mitt lilla äpple♥

jag mjölkade mitt huvud

Frustrationen som uppstår när två korkade
personer försöker diskutera priser via facebook.

nål och tråd


Har just käkat ett stort lass med gårdagens kladdkaka À la Lahtis receptbok. Igår var det ju kladdkakans dag. Jag börjar nästan fundera på om det finns ett tema för varje dag snart. Harry Potters dag, tubsockans dag eller varför inte plastblommans dag. Hmm, det skulle kunna bli nått

den som har han spar.


Det omöjliga har hänt. Jag sitter just nu vid datorn och är klar! 30 minuter innan bussen går! Okej, klar var en överdrift men jag är max 5 min bort! Oj, blir nästan lite tårögd när jag tänker på vilka framsteg jag har gjort.

vi går tills skorna är slitna. vart är du på väg


Alla är på väg någonstans. När du sitter på torget och ser ut över havet av människor så står få av dem stilla. Många har bråttom, men vart? Alla har ju ett mål! Hur ser dessa människors livshistoria ut? Någon kanske har vunnit stora pengar på lotto. En annan satsar allt på jobbet och kom på sin egen chef att strula omkring med de anställda bara för några timmar sedan. En tredje har just gjort slut med sin flickvän och är på väg mot apoteket för att köpa något lugnande. Den fjärde, den är alldeles speciell, hon har just hindrat sig själv från att ta självmord och är nu på väg mot ungdomsmotagningen.

Alla är vi på väg någonstans. Alla har vi en historia varför vi ler mycket, gråter i smyg eller haltar på högerben. Man lär inte känna någon genom att se på dem. För att förstå varför en person är som den är, måste man höra dess historia. Vilken är din histora?

seriösare bilder blir endast fulare


Skoldagen idag var tung men ändå helt okej. Många roliga citat sas och jag insåg att jag hade saknat min klass en smula. Aja, jag bar min superman tröja idag. Jag älskar den, Simon tyckte dock att det var väldigt töntig. Men det är sånt man får ta!;)


tänk konst


God Morgon kära gudar.
Idag är det måndag(NÄE?!) och det betyder att jag har en minimal sovmorgon. Idag kommer jag inte hinna käka någon middag eftersom jag far och fotar en innebandymatch direkt efter skolan. Kändes ytterst jobbigt just nu men det bli nog bra.

avslöjar jag henne, blir hon det


"Du må se ut som en brud,
men du får aldrig nånsin en make"

Vilken film?


det är inte roligt när du kan alla repliker


Nu har jag en ny kategori. En töntig en. Barnfilm heter den och kommer förmodligen göra så att min blogglust bllir högre. Kommer ibland skriva ett citat ur en klassik barnfilm och ni ska gissa vilken det är. Detta kommer endast att funka om ni också vill. Men om det inte funkar så får jag väl försöka nått annat. Värt ett försök i alla fall.

blommor som tål vintern


Två kloka fraser.

Mamma: Idag blir det ingen efterrätt så vi orkar mer godis.
__________________________________________________________

Theodor: Kolla på den där hunden! Den har arabies!


avståndet är längre än långt



detta är julia och jag. Den nedre bilden visar hur vi är egentligen. Jag vid datorn och julia med min telefon i handen. Kärlek på hög nivå.

det är en fisk


Nu är jag i stugan. Men eftersom blogglusten ligger på nollan, statistiken slickar botten och kommentarerna är lika många som storleken på min blogglust så tänker jag inte anstränga mig speciellt mycket de närmsta dagarna. Hejdå. 

jag hatar att packa.


Min vecka har varit awesome hittills och imorn så far jag till stugan. Längtar som bara den. Längtar efter mitt nintendo 64. Hejdå.

fyra pojkar, tre filmer, två flickor och en tv

Tumblr_lpx39t11pe1qgkhe4o1_500_large
Treasure-planet-ben_large
Tumblr_ltc0re3eca1qj1h7po1_500_large
Vi hann se tre filmer, käka mat från sibylla och lära ut lite dance moves. Dagens tre filmer var Skattkammarplaneten, Megamind och Toy Story 3. Alla superbra och efter för många timmar vid tvn så är man lagomt mosig.

Jag kan säga detta, att när vi såg film så var den bästa taktiken att aldrig ställa sig upp. Jag gjorde det några gånger och det slutade med att jag vart av med min plats. Även om jag alltid fick tillbaka den men min oemotståndliga charm.. höhö eller hur var det nu

tagga hitta nemo


Om en timma kommer det folk hit så jag är uppe nu och käkar. Denna dag kommer spenderas enbart framför tvn. Så förvänta er inget mer inlägg före middagen.

en mur som tynger ner


Jag har länge trott att det är dem med långt glansigt hår och perfekt hy som är självsäkra. Ack så fel jag hade. Ur min nuvarande synvinkel är det inte så längre. Det är dem med kort hår som är modiga nog att klippa av muren som döljer ett ansikte. Det är dem utan smink och ojämn hy som vågar visa verkligheten. I min ålder så är man mer udda om man inte sminkar sig än om man gör det och man är dum i huvudet om man klipper av sig sitt långa hår.

Någon gång i mitt liv ska jag vara den som visar upp mitt ansikte. Kanske ska jag rent utav raka av mig håret. Skänka det till någon cancerfond och bo som volontär i afrika. Jag vill stänga av min telefon och köra iväg med endast en karta i handen. Jag ska hoppa fallskärm och lära mig åka vattenskidor. Det är så mycket jag vill göra, jag måste bara bli lite modigare. Säkrare i mig själv. Så att jag vet, att om något skulle hända mig, så skulle jag vara så damn nöjd med mig själv, att det inte skulle spela någon roll.


efter många timmar

Alltså nu börjar jag må dåligt. Stiger upp nu. Hejdå.

du sköna händelselösa dag

Jag har inte stigit upp än.
Och det känns amazing!!!

frya kvällar senare

Nu är min halloween över, och jag är helt slut. Många säger att halloween är överskattat men jag håller inte med en sekund. Men som sagt, nu är det över och då tycker jag att du ska rösta på vilken av mina utklädnader som var bäst i år. Släng in en kommentar och säg vilken som var bäst enligt dig.

nr 1. den döda tönten.


nr2. batman.


nr 3. dockan.


nr 4. clownen.

RSS 2.0