Gott nytt år! 2012 here we come.

Idag umgås jag med Viran. Sen beger vi oss mot Lp där vi ska dansa in det nya året. Fattar ni hur länge jag har väntat på att få säga det där?! Nu dansar vi in det nya året.

jag och jonte på isen

375297_574811503890_290900680_2428317_695398914_n_large
Min tanke innan jag begav mig mot stan var "Gud så skönt, nu när jag duschade ikväll så kommer jag slippa tvätta håret imorgon". Min tanke nu när jag har kommit hem igen "Vems fucking idé var det att fara och åka skridskor, tjenna shampoo, vi möts igen!".
.
Som ni förstår så tillberingades kvällen med Jonte, Jesper och Elvira. Efter kladdkakebak, smör (grädde), film och skidskoåking så är jag mer än redo att gå och lägga mig. God natt.

le mitt barn

Har tillbringat hela dagen i slalombacken. Nu planeras kvällen. Antingen spenderas den men Elvira, Jonte och Jesper eller så tänkte jag umgås med Snooki, PaulyD och Vinny. Hoppas det blir det förstnämnda.

för många år

Sitter här med inbakade flätor och känner mig som 6 år. Inte helt fel, men det känns ändå väldigt sorgligt. Jag är snart 17 år. Känner mig så liten att det känns fel när jag ser mig i spegeln. Vem är det jag ser? Det är inte samma flicka som för 10 år sedan stod framför samma spegel och drog ut framtänderna. Det kan det inte vara men det måste det vara. Samma fräknar och samma gröna ögon. Det är ju jag. Hur kommer det se ut om 10 år till. Då fyller jag snart 27. Har jag jobb? Har jag pojkvän? Har jag kommit ifrån känslan av att vara 6 år?

en plats jag saknar när snön snålar

Jonte skickar alltid så bra låtar till mig. För några dagar skickade han denna. Men lyssna gärna på hela albumet. Förövrigt så borde jag ha en pensionär-varning skriven i pannan. Jag har spenderat denna dag med att se på Animal Planet, läst alldeles för många sidor ur en bok och börjat på en stickning.
.
På bilden kan ni förövrigt se den bästa läsar-platsen jag haft genom alla tider. Där låg jag dagar och nätter förra sommaren när vi besökte mormor och morfars stuga.

en bild från skyltsöndag

God morgon. Jag drömde att jag var fångad på ett dagis inatt och att en liten flicka jagade mig. Drömde även att jag åkte med en buss som såg ut som en berg - och dalbana utan bälten. Jag var livrädd men jag lever fortfarande så jag är glad över det. Nu ska jag till mormor och morfar och käka. Känns underbart att ha lov, det bara 12 minuter att göra sig klar för att fara.

leave all the bad memories in 2011

Jag önskar att det fanns tre tolvslag på nyårsafton.
.
1. Det första skulle jag fira med min familj. De som alltid funnits där. De som jag har invigt alla andra år med. Sitta i vår lilla skidstuga i hemavan och se alla raketer och bråkas om vem som ska få tända på dem. Tillslut skulle vi prata om fina stunder under året som gått och sätta upp mål inför året som komma skall.
.
2. Det andra skulle jag spendera på en stor fest. Där jag i sista sekunden skulle få en nyårskyss av en vacker kille i ett regn av raketer. En klassiker men det är en sak som jag ska uppleva innan jag dör. Tyvärr så har jag varken en vacker kille eller en stor fest. Så detta får vänta nått år till.
.
3. Det tredje och sista tolvslaget skulle (och ska) jag tillbringa med mina brudar. Hoppandes i små klänningar ska vi tillsammans dansa in det nya året. Vi ska laga (förhoppningsvis) god mat och vi ska uppleva de bästa låtarna från vårt 2011 ännu en gång.

It didn't happen if I didn't see it

Hade tänkt lägga in ett djupt inlägg men det vart riktigt dåligt så jag låter min favorit Shane Dawson underhålla er. Hur bra som helst. Jag skrattar ihjäl mig.

du med den som visar vägen


Hatar borrar

Idag ska jag ta fram min kreativa sida.
Läsa några hundra sidor harry potter och rita.
Det var alltför länge sedan.

chillar med min man

ikväll så hänger jag med my man. Jason Bourne.

mitt 2011

Såg att Sanna hade gjort en 2011-bildbomb. En sådan ska jag också ha! Om det går för sig. Mitt 2011 har varit awesome och jag tror att 2012 kommer bli ännu bättre! Här har ni mitt 2011.

clownen och rödluvan goin' bodybuilder

Hej, träningsvärken kom och hälsade på inatt.
Snart far jag och gymmar igen, vad händer.
Vad i hela händer..

jag har gröna med en brun ö längst in

En sak som jag kan lova på heder och samvete handlar om ögon. Jag har inte träffat en enda person med fula ögon. Ögon är så vackra. Ögon är min favoritkroppsdel hos en människa förutom händerna. Man brukar säga att ögonen är fönstret till själen och det är så sant. Jag tycker att det är otroligt obehagligt att se folk i ögonen. Det känns bara helt konstigt och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Kanske det beror på att jag inte vill att folk ska se, min nakna själ.
.
Ögon är vackra för att de är så olika. Finns i olika färger, men alla är runda. Det finns inget som är ute eller inne när det gäller ögonfärg. Det är som det är och det är vackert.

tomtebloss i vädret

Jag är hemma. Glad men heeeelt slut i både kropp och själ. Ett förslag till alla er därute. Må bra. För det är du värd.

hon med apan

Att ha borta glasögonen är inte roligt. Kan inte hitta dem. Springer runt i huset utan att se dem någonstans. Det komiska är att jag ser helt okej. Det är inte synen som är problemet utan snarare bristen på minne som sviker.

on the top of the höbal

Tro det eller ej men just nu ser planen ut att jag mellan 2 och 3 ska spendera en timma på gymmet. Sen blir de amanda! Wioho

Det vi alla har väntat på

Tänkte bara meddela alla efterblivna ungar som är lika efter som mig! Ikväll klockan 8 hittar du mig framför tvn vid Victoria's Secret Show 2011. Är så otroooligt taggad att det inte finns till!
Tumblr_llfpidra661qi0cjlo1_500_large_large

Några korta som får mig att le.


Jesper: Alltså Hanna du var ju snygg i 7an. Vad hände?
.
Elin: Alltså kolla, varje gång jag får en händelse på facebook så blir jag jätteglad och nyfiken. Men när jag inser att det är en puff från Hanna så börjar jag typ gråta.
.
Elvira: Ni vet när man skriver "hihi", det låter som när man trampar på en hamster!
.
Mamma: Nu tar jag tag i det här! Kan du fara och köpa ägg Robert?
.
Jesper: Jag böjde en spade idag när jag skulle skotta. Starkeman eller vad!
Jag: Jag råkade böja en sked en gång.
.
Elin: Jag har typ tappat alla hårstrån förutom dom som sitter kvar.

god jul hanna önskar elvira

Denna fick jag av elvira i julklapp. Helt perfekt om du frågar mig. Den kommer användas flitigt och fettet kommer vara infrätt i plastskålens sidor till nästa jul. Jag bockar och tackar. Jag älskar den

skulle inte sitta fel med äpplen

Nu är jag tjockare än någonsin. Jag bloggar mer imorn. Ikväll kommer jag vara uppe länge. Sträckläsa harryp och se nån bra film. Ska även inviga elviras julklapp. Vad det är får ni se sen.

rädda min älskade

Ramlade ute när jag skulle ta denna bild. Höll på att fälla stativet med kameran i fallet. Det hann gå en enda tanke genom huvudet när jag var mitt i fallet. Rädda kameran♥

bästa på länge


God Jul

Säger God Jul nu. Eftersom jag hoppas på att datorn förblir avstängd imorgon. Nu ska jag lägga mig och läsa harryp. Herre, varför har jag inte läst dessa böcker förr är frågan.

lika arg som jag var när denna bild togs

Jag är arg. Allt blir fel och osv. Visste ni att jag är en perfektionist när det gäller foton. Om jag inte är helt nöjd så kan jag sura hur länge som helst. Eller sitta och störa mig på allt möjligt. Just nu funkar inte vår skrivare. Jag är argare än vad jag har varit på länge.

när man känner sig sådär lagomt gyllene


den med bilderna

sjuka bilder kommer inom kort

klass 9b i ett nötskal


du vet den med de gamla

Idag satt jag på en såndär charmig buss. En som man åkte med när man var liten. Den med brunt tak, bruna väggar och orangea stolar. En öppen buss. Utan massa hyllor och tjafs i taket. Den var mycket trevligare än de nyare bussarna. Den var så charmig.

dom med pulkan

Nu kommer ett sådant hemskt Idag-har-jag-inlägg så stoppa fingarna i ögonen om du inte vill veta vad jag gjort idag. NU. Så ni som är kvar. Här har ni min dag.
.
For till Elvira, bakade ett pepparkaksslott, drack julmust och bara chillade. Avslutade denna trevliga dag med att spontanfara till vb med Elvira, Jesper, Jonte och Richard för att åka pulka. Grillade, rullade och brottades. Nu är jag helt slut och det luktar jul i hela huset (pappas saffrans-sockerkaka), sängen ropar mitt namn.

@ elviras hus

Är i full gång med att bygga ett pepparkasslott. Ni borde vara riktigt imponerade. Återkommer

känner att det är stilla

Ska komma mer några coola saker i eftermiddag. Brb

guldfirrar på g

Idag ska jag fira lilla julafton hos elvira. Exakt vad dagen erbjuder återstår att se!

hatten över huvudet

Hej. Det dåliga bloggandet beror på några olika saker.
1. Jag har inte haft något intressant att dela med mig av. Julen är snart här så inte många emotankar.
2. Tiden har varit obefintlig. Igår var jag som sagt på julkonsert och idag var det julfest efter skolan.
3. Månen har inte varit i rätt läge för bloggning.  (say what)

flickor i stora staden

Lp bjöd mig på anderstorps julkonsert. Det är helt sjukt hur duktiga dom är. Önskar att jag hade en sån talang.

matte är en konst

Inväntar ett muntligt prov i matte. Känner mig sådär väldans nervös.

den med julen runt hörnet

Köpte några julklappar efter skolan idag. Livet leker. Känns underbart!

tummen upp till tekniken

Skickade just in mitt sista arbeta för denna termin. Känns kanonbra!

en tid jag saknar. men kakan är uppäten

Sitter och skriver teknikhistoria. Visste ni att romarna var höjdare på att bygga vägar? Inte jag, för jag hatar historia. Varför läsa om det som hände för över 2300 år? Jo, för att det är intressant och väldigt givande hanna!

den med pennorna

Har pysslat med hemligheter hela dagen. Är snart klar.

theodor: nu brainstormar vi granen

In mot midnatt så klädde jag och theodor granen. Jag har en teori när det gäller julgranar. Jag tycker om när det är kaos, för det representerar min familj. På en julgran kan man se lite av hur familjen är. Vår är kaos. Och jag älskar det
lite klä-granen-musik

Hon som är så bra som bäst

Är du lite ledsen? Titta då på denna. Och fortsättningen såklart. Hon är så nära gud som en människa kan komma.

sveriges mest köpta bil

Från ett godistips till ett annat. Det bästa som finns måste nog vara salta + sura bilar. Det var Linnea som berättade detta för mig och du har all rätt att vara skeptisk men det är som mjölk och bullar. Som tomten på julen. Som molnen som himlen. Ni fattar. Smaka!

2009-2011

jag och min lillebror carl

en perfekt rollo

Vi alla har olika sätt att göra saker och ting på. Jag stoppar alltid rollon i bhn innan jag äter den.  En rollo ska ätas när den är exakt 37 grader varm. Då blir den helt perfekt.

27 datorer och snart går skolans allas säkringar

Hahah såg denna på elins blogg. Detta är vår klass på fredagslunchen. Pokemon är det nya spelet och det brukar bli ganska hett.

dagar som dessa när man inte är lika fixad som på bilden

Hej nu är jag vaken. nä ofta?! Idag blir det städning, bakning, julgransuppsättning, läxor och sist men inte minst så ska vi nog fara och åka pulka. Notera Nog. Beror på hur mycket snö som ligger kvar.

pirathatten levererar

Hello partypinglor. Nu är jag trött och vill bara sova. Linjefesten var kanonkul och nu ska jag sova. För imorgon ska jag ut.

mä mä mä

Ikväll är det fest. Dansar i Amandas tröja till party rock anthem. Med jonte ska jag dansa. Nu slår vi klackarna i taket. Efter middag och smink såklart.

ögonens färg är som en filter

Att se är så mycket mer än att bara öppna ögonen.

inte ser jag ut att ha adhd?

Vi ska parkera utanför arenan.
Jag: Mamma ta handikapplatsen!!
Mamma: Ja, vi har ju en adhd i bilen.
.
Jag: Mamma, jesper tycker att jag och han ska kolla upp om vi har damp.
Mamma: Hälsa Jesper att den diagnosen har din mamma ställt för längesedan.

oo ii

test en apa. test två apor. test tre apor.

hejdå alla sms

Raderade hela min och elviras konversation idag. Gjorde lite ont att förlora meddelanden som dessa.
.
Idag tänkte jag på något smart när jag satt på bussen hem. Sekunden efter tanken gått genom huvudet så somnade jag. Tror ni jag kom ihåg det när jag vaknade? svar: nej.

just nu, vill jag leva

Tompan sjunger i mina högtalare just nu.

alla har sett den. men jag vill visa en gång till

Jag kan inte förstå hur Mange Makers fortsätter att leverera. Sånna som de brukar ha en bra låt sen är allt skit. Men inte det. Mange bjuder. Herre, hur bra är inte den.

words. ord. hej

Många säger Mina tre favoritord är Jag Älskar Dig. Jag skrattar dem rakt i ansiktet. Skämt o sido. Mina tre favoritord är lite mer udda. Mina är: Hurvens, Kvart och Surtanter.

hbtq

Förra årets pepparkakshus. Även kallad gaystugan eller hbtq-huset.

återkommer. håll ut.

Hej. Jag ska återkomma. Ska bara gråta lite över mitt liv först. Hoj.

imorgon smäller det


hon som är glad och heter elvira

Efter 7 timmar av gråtfilmer, choklad, mjölk, lek i snön, mat och popcorn så känner jag mig helt slut. Tyvärr har jag dåliga nyheter, min blogg kommer vila fram tills på onsdag. Då har jag nationellt i matte så jag ska inte ens starta datorn fram tills dess. May the force be with you. always.

peace

Dagen spenderas på norrböle hos Guldfirren Elvira.

i vita klänningar

Go'kväll. Efter snöpingvinsbyggande, snöbollskrig, glögg, popcorn och massor av prat är jag helt slut. En sak som chockade mig. Alla var där. Hela gänget. Alla 6. Minna, Sanna, Amanda, Jag, Julia och Linnea. Har aldrig hänt sen albaglassen dagen innan skolan började om efter sommarlovet.

mobilkameran levererar

spanien 2011
Sådär lagomt bruna ben
båttur + promenad med sanna
cool brud i lurvig mössa / en blond amanda på hockey
emokväll med glass / en häst
Min bror som stryker / Petters vaxade ben
före / efter klippning
Någon förvirrad själ vet inte vart vaniljsockret ska vara / min töntiga klass
Jontes ägg-lagar-beskrivning / mat
avslutar med en trött petter

Ni vet sånna bilder som charmar alla.


Tre krigare redo att ta sig an gårdagens snöstorm.

hon med julbordet

God morgon. Jag förstår inte. Jag sover skönare på vardagen än på helgen. Det är väldigt konstigt.
Flickan på bilden är bara en av de brudar jag ska vara med en lördagskväll som denna. Men först blir det julbord.

den med inre frid

Kom just hem. Trevligt. Har inte varit hemma sen 07.40 imorse. Det är (huvudräkingen på top) nästan 18 timmar nu. Jag är trött. Vi har jublat över den fallade snön hela kvällen. Justja, vi såg kung fu panda. Ni vet en såndär impulssak med hämtmat, snöcykling, film och en gnutta glass.
Detta var det sämsta inlägget på länge. Hejs.

charmig

Igår var jag med folk på hockey. Vilken skitmatch. Aja, nästa gång går det bättre.

molmassa är något hemligt

Idag är många lediga. Inte vi. Balderskolan är i full gång. Eller alla får sluta klockan 12. Alla förutom teknik 1a. För vår lärare slipper hellre mötet än att låta oss missa en kemilektion. Så hej, vi slutar klockan 1. Helt okej, men inte helt perfekt.

vi dansade. nära och med många fötter på mina tår

Idag har jag hållit många pojkar i handen. Kändes lite slampigt. Där vi gick från en kille till en annan. Men om det är det slampigaste jag gör i mitt liv, att dansa från en till en annan, då är jag nöjd. Då är jag inte så slampig alls.

jag ser på mina vänner

På min dörr hänger alla mina vänner. Frukta inte, du finns säkert med. Det är dock inte färdigt än, har fortfarande toppen och botten kvar. Men jag vill ju ha alla bilder i ögonhöjd. I min ögonhöjd, så jag kan se alla fina bilder samtidigt. Så jag slipper lägga mig på golvet för att se bilderna som är närmast marken. Eller så jag slipper dra fram en stol för att se de bilder som skådar himlen. Jag vill se alla mina vänner på den höjden som jag är. Utan att behöver ducka eller stå på tå. Och då menar jag inte fysiskt.

du är okej

Jag gillar att vara barn. Se på julkalendern och känna att det är helt okej.

några fula ord

Idag är det plugg som gäller. Hej yeah right att jag kommer få något gjort..

du är mitt syre. yeah right

Vi pratade om det idag. Visst är det gulligt att få en teddybjörn av sin pojkvän? Elin sa det och tror ni inte anti-lull-hanna kommer och förstör de gulliga i det elin säger. Jag tycker att det är fint med en teddybjörn men det är inget som skulle få mina knän att vika sig direkt. Jag är som många vet svår att charma. Men om jag hade en pojkvän (forever alone) så skulle han vara min bästa vän och då skulle han veta hur jag är. Han skulle förstå att jag skulle bli om inte ännu gladare av att ha en myskväll med tv-spel och ett paket glass än av en liten teddybjörn som sjunger I love you när man trycker den på magen.
.
Jag är inte alls romantisk utan tycker att det mesta låter för inövat för att det ska vara gulligt. Tro inte att jag himlar med ögonen när nån av mina vänner säger något fint som deras pojkvän gjort eller sagt. Det som får mig att tycka att det är gulligt är min vän, hon skiner upp som självaste solen och då ser man hur fruktansvärt mycket hon gillar honom. Inte det han har gjort, utan hur min vän reagerar på det. hmm det var en konstig formulering men aja.

idag är jag hulken


jag börjar bli van

Imorn har jag fysikprov. tagga livet

du som faller från himlen

Hej snö. Hoppas du är här för att stanna denna gång.

hi i'm

Alla har sett filmen på facebook. jag grät. Tänkte på mina bröder.

det händer

Vad händer. Hur händer det. Varför händer det. När händer det.

filmer som jag inte förstår

Bröllopsfotografen. Alla pratade ett tag om hur bra denna film är.
Jag såg den, eller jag såg början. Hade inget att göra och slog hellre
av tvn än att se denna film. Tyckte den var hur tråkig som helst och
jag tänkter inte försöka se den igen.
.
Bridget Jones's dagbok. Sorry girls men detta funkar inte för mig.
Såg den men tyckte även att denna var tåkig så jag slog av. Jag kanske
hade 20 minuter kvar av filmen men nej tack. Det var inte min grej.

bilden visar en teknikares I-landproblem

Har just låtit mamma hjälpa mig med fysiken.
I 40 minuter utan att bli arg en enda gång.
Jag borde få ett pris för det.

den med golvet

God Morgon. Började min dag med att halvsovandes riva ner hela min rullgardin så nu ligger den charmigt över mitt golv. Idag är det skyltsöndag i skelleftehamn. ska klä på mig och besöka vårt otroliga torg för att sedan återvända hem och slänga huvudet i den lilla boken om senap.

hej jag är en talior

Julfest. Knytkalas. Mammafest. Vi har många namn för det. Kvällens aktiviteter var ytterst trevliga. God mat. Godis. Min och moas mammor (helena och helena) säger att vi är desamma som för 10 år sedan. Jag misströstar inte. Vi kommer fortsätta bygga kojor tills vi inte kan kliva ur sängen på ålderdomshemmet.
.
Jag: Kolla på bilden moa, det ser ut att vara jättetrångt på den!
Moa: Det är jättetrångt hanna..
.
Fråga: Vad är man om man är en Talior?
Moa: Då är man ju en sån som styr en båt! eller vänta, det är ju en sailor.

vilken färg är svart

Bild
I trosdags gjorde vår klass en frågesport. Jimmie och Petter vinner
priset för svåraste. Klarar du den så är du bra. Testa HÄR

fucking sol som alltid strålar

Jag vågar knappt tänka på att det snart är jul. Rädslan för att vi ska bli snölösa iår är skräckinjagande. Jag är ett vinterbarn. Född i februari. Avslappnad. Vart är snön?

hon som vet hur allt ska vara

Igår höll jag på att göra några ytterst dåliga val. Jag tackar Amanda som sa åt mig att ta mig samman. Tack Amanda♥

du som rör dig långsamt

Idag är det julfest. Finns det något långsamt cirkulerande vattenmolekyl på marken? Svar: Nej.

mjölk

Som många vet så dricker jag mängder av mjölk under en dag. Här får ni en liten bildbomb på mjölkpaket den senaste tiden.

två helt olika höga


här står jag naken för dig

Ikväll händer det nått. Vad återstår att se. Det ska sminkas och det ska fotas. Återkommer.

en bild på mig och lp.

Vi fick spö på innebandyn. 6-2 slutade det men jag julia och grabbarna var lika glada ändå. Hade blivit förvånad om vi vunnit eftersom fördelningen inte var världens rättvisaste. Men jag tycker det var roligt ändå. btw, mina ben har aldrig varit blåare.

brunkig klass

Jag och flickorna vart jag flickorna och pojkarna.

en gammal efterbliven bild

Har inget att säga om dagen. Imorn blir det en bra dag. Flickorna och jag far och käkar på dallas på vårat 3 timmar långa hål. Hejdå vi kanske ses där.

god morgon

Inatt har jag sovit 9½ timma. Idag blir det en riktig partydag. På bilden visar jag den västa trött-stunden i mitt liv. Tröttare än så har jag aldrig varit. Och nån fick det på bild..

RSS 2.0