hugomannen

Att få finbesök idag var jag inte beredd på. Klockan 12 anlände Hugo och efter en dag med en treåring i huset, städning och gym nu på kvällskvisten så är jag lagomt slut.

två dagar med skratt och gråt

God morgon. Idag är det söndag och jag har hittills haft den mest späckade helgen genom tiderna.
Fredagen slutade inte som tänkt. Tanken var att jag och min familj skulle ta bilen till övik efter skolan och se hockey, sedan fara hem till en familj som vi känner och sova över i övik. På vägen till övik spräckte jag dom enda byxorna jag hade med mig, vi fick punka på bilen så resevdäcket fick installeras, vi fick inte äta förrän i första pausen, matchen slutade i förlust och familjen vi skulle sova hos fick magsjuka. Så efter den förlorade matchen var det bara att sätta sig i bilen och köra hem, 80 km/h, mitt i natten, med spräckta byxor.
.
Lördagen tog igen för all olycka fredagen bidrog med. Jag och Theo hade en underbar dag i staden och på kvällen gick jag till kallholmen där jag och brudarna lagade tacos och åt kladdkaka/päronpaj.

Fucking H2SO4

Sitter i kemiträsket. Som ett jävla hål med kvicksand.

vilken underbar dag

I mammas tröja och ett gammalt halsband har jag dansat mig igenom dagen.
Med en ny fotoapp och vårjackan framme känns livet så ljust och förtjusande.
Och i väntan på middag (+tårta!!!) sätter jag mig och läser en bok.

sportlov 2012


startdatum

2012 började inte bra för min del. Nu har jag börjat återfå mitt vanliga jag, mentalt och fysiskt. Och eftersom pirathatten hade några bra månader så ska jag hitta tillbaka.
Så, startdatum: Måndag 12/3.

RSS 2.0