djup och jävligt svår


när jag hänger med moa

Han skulle bli en påskkyckling men han blev mer som en anka så det fick bli en snobbanka istället. Med fluga och allt. Hejdå.
 
 
 

Överraska

Nu när Januari och Ferbruari är slut så kan avslöja att 6/7 brudar blivit firade. Och för er som också brukar överraska era polers kring deras födelsedagar så skriver jag här en lista vad vi gjorde för var och en, så samla på er förslag eller lämna. Enjoy.
 
Minna: Den stora festen
Hon vart kidnappad och fick den typiska "ÖVERRASKNING" med stor fest och mycke folk. Jag låg tyvärr hemma i magsjuka just denna kväll men hörde att den var riktigt lyckad. Roliga saker att komma ihåg är att kidnapparna hade hästhuvuden när de hämtade henne om jag inte har helt fel. 
 
Julia: Madrassåkning
Jag sa till julia att hon skulle klä på sig så hon skulle kunna vara ute. Hon trodde vi skulle ut och gå men istället slängde jag på henne ögonbindeln och så bar det av mot Vitbergs med en tänd eld, fika, varm choklad, madrasser och vääääärldens coolaste present. Enhörningen.
 
Linnea: Utekäk
Hon vart lurad till stan och där bjuden på käk på Valentino och en fin present. Jag kunde tyvärr inte komma men jag kan inte tänka mig att det vart annat än väldigt mysigt.
 
Hanna: Pyjamasparty
Jag vart som folk kanske redan vet kidnappad för ett tag sedan. Jag hade bestämt att jag skulle hänga med minna men just innan jag skulle fara så vart jag hämtad av fem brudar och skjutsad till ett riktigt pyjamasparty. Med tårta, melodifestivalen, frågesport, presenter och ba massa massa snack. 
 
Amanda: Spakvällen
Jag sprang in i huset och tog en Amanda med nymålade tånaglar ut i bilen och hem till mig. Där bjöds det på smält choklad, frukt i alla slag, nagelmålning och en väldigt rosa present. 
 
Elvira: Middagen
Som jag skrev tidigare idag så bjöd vi elvira på trerätters. Det roliga med elviras var att vi just kommit hem till mig  direkt från jobbet och här var brudarna med klar mat och finklädda som tusan(Själva luktade vi korv). Det vart mat(SUPERGOTT), spel, snack, present och en massa skratt. 
 
Jag kan inte säga vilken som var den roligaste aktiviteten för alla var så klockrena för var och en. Presenterna perfekta och skönaste kombon av brudar. Tack och hej. Nu börjar vi planera för Sanna som fyller år till sommarn. TAGGAAA.
 
 
 

Elvira 18

sannnapettersson instagram
 
Överraskade världens bästan viran igår.
Drygt en månad sent men vart helt perfekt om ni frågar mig.

21.47

Ja det känns bra. Jepp.Jao.Yes.Japp.Jeoo.Ja. 

coolste bästaste finaste


sportlov

Bilder från fjällen. Hela kroppen ber nu om en vilodag och eftersom jag är hemma nu så blir det väl så de blir.
Resten av sportlovet är ännu ganska oplanerat men det löser sig, elviran kommer bland annat hem från usa. Helt sjukt. Här sitter jag i norra sverige och hon springer omkring i New York och leker Carrie Bradshaw. oharre. hejdå
 

RSS 2.0