halloween nr 4. titta en clown


jag - clown.            elin - docka.             elvira - rödluvan.

jag fick världens lust att slå denna i huvudet




Denna kväll vart enligt mig lyckad! Började med att omedvetet skrämma Elin och Elvira när jag skulle öppna dörren. Vi skulle laga mat och det vart riktig husmanskost, Bullens och bröd. Efter 3 timmar framför spegeln så såg vi ut som på bilderna ovan. Slutade med att gå till alba och handla hem diverse fikabröd.


en bild som inte hör till


Jag känner många saker. Imorse var jag så otaggad på livet som man möjligen kan vara. Nu skrattar mitt hjärta. Justja, igår vann jag och Amanda i biljard. Vi briljerade. Jag har fått världens vinnarskalle sen jag började gymnasiet. Vad kan detta fenomen bero på?

kiwimoa


Idag flyger Moa till belgien. Jag är så avundsjuk som man kan vara.

dansa min docka


mitt smink igår var galet.

tummen upp


God morgon alla undersåtar. Hur mår ni idag? Jag är väl inte direkt något nyvaken blomma utan snarare en kaktus som törstar efter vatten men what to do.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Men eftersom jag är en sådan trogen bloggare så lär ni ju få veta.

Halloween nr 3


Kom just hem från sjöbotten. Blev en tidig kväll för min del. Jag tackar gudarna för det eftersom jag är helt slutkörd.


Det borde stå partynisse i min panna. Ikväll kör vi igen!



 Just nu känner jag mig såhär. Men nu ska jag tagga till. Kvällens klänning hänger i bakgrunden.

Halloween nr 2. Batman


Amandas
Jag är en levande död just nu. Ser läskigare ut än vad jag gjorde igår när jag var på halloweenfest. Mår så sjukt dåligt, har sovit lika bra som en koppadsäl och har lika ont i magen som barnen i afrika.

Jag och mina brudar drog oss in till stan och vandrade till sunnanå där en hel hop härliga människor var. Och efter mycket prat om barnfilmer och många olika tävlingar drog vi oss hem där vid 1. Helt enkelt en awesome kväll.

ett år är en kort tid


Nu ska jag slänga facet i halloweenlådan. Hejdå för denna dag!

Petter. Inte Peter


Detta är min klasskompis Petter. Petter betyder något roligt på franska. Det är slang och för roligt för att skrivas i min tråkiga blogg.

om du skulle fråga skulle jag säga 38. det är fel. 44

Idag är det en ytterst speciell dag. För idag fyller min älskade pappa år. Grattis gubben!!



hur många är vi


Imorgon blir det full rulle. Pappi fyller år så stiger upp tidigt för att fira honom. Sedan blir det att byta om till min dräkt för att bege mig till Marcus där jag hoppas få ett skratt eller två.

Förövrigt så har kvällen spenderas med världens bästa Amanda. Vi såg tv, käkade banan, glass och popcorn. Nu vet ni vad jag håller på med. hejdå.

brist på bilder. Jacob Felländer levererar


SItter på skolan med min klass. Alla med en dator framför sig och smaskandes på godis. Vi kommer rulla hem när vi går på jullov. Inget skämt. Vi har blivit den klass vi fruktade att vi skulle bli. En associal klass som chattar med varandra via facebook men ingen säger något. Illa.

8 veckor. 56 dagar. 1344 timmar

20080824183018
Imorgon bränner vi kontraktet. Då har det gått 8 veckor utan godis/kakor/chips m.m. Alltså det är sjukt. Jag är tom på ord. Vi klarade det, det trodde ingen. Imorgon är det slut och det känns konstigt nog lite sorgligt. Herregud, JAG ÄR FRI!

jag vill dansa till det som kallas musik


Svensk musik är ju så härligt. Jag inser det nu. Gillar dock inte Håkan Hellström..än. Och Veronica är lite uttjatad. Nu göt jag en ny spellista som jag har tänk spela sönder.

gammal bild nya ord


Förr var det inne att vara som alla andra. Nu är det inne att vara udda. Det är svårare. Om alla är udda så är ju ingen det. Det är inte min åsikt, jag tycker om när alla är udda. Det är mer mänskligt.

det som man kommer ihåg


Elvira:
Jag googlade just och frågade vart våran glassmaskin är.
Jag: ...

Mattelärare Anna: Min första bil var en sådan, men den stannade i en korsning.
Petter: Det kallas motorstopp.

Elias: Vart gick han sa du?
Jag: Restaurang och livsmedel.
Elias: ... ja det är ju också en linje..

Elin och Jesper slåss om bollen i toppsboll när elin siktar toppsen mot Jespers familjejuveler. Hon slår tre kraftiga slag och Jesper faller ner på golvet med ett ytterst otrevligt uttryck i ansiktet.
Elin: Ofta , träffade jag?!

Jag och Elvira i klassrummet
Elvira: Är det såhär?
Jag: Ja, eller nej. Jo. nää. Jo så är det. Eller vänta, nää. Jo..nej..
Elvira: Börja om.

Jonte: Har du haft din redovisning än Hanna?
Jag: Ja, jag hade den i onsdags.
Jonte: Bra då slipper jag dig.

Jesper: Alltså varför är du så ful Hanna? Elvira är bara lite ful men du är så ful.
Jag: ...

Kvinnan från tobaksfriduo: Så vart odlar man tobak?
Jag: I växthuset hemma hos mig.

Texten är: You had your eyes wide open
Linnea sjunger: You had you ass wide open

Texten är: I gotta see you boo.
Jag sjunger: I wanna see you poo.

Vår klasschatt som stått tyst i 3 minuter.
David: En ljudlös tystnad.
Jag: Jo för tystnader innehåller så mycke ljud..


jag spände mig och då sprack skjortan.


Det var längesedan jag hade ett sådant osnyggt ansikte som jag har idag. Men kände ändå att jag ville slänga upp ännu en bild på mitt nyklippta hår, så fick bli en kompromiss. Nu när jag har fått fixa det själv och de perfekta lockarna som frissan gjorde är borta så känns det mycket bättre.

Jag har förändras sen jag började gymnasiet, jag vågar mer. Jag skulle aldrig, no way in hell klippa av mig håret eller färga bort mitt blonda för 3 månader sen. Nu sitter jag här, med kort brunt hår. Man ska aldrig säga aldrig.

mohaha

Jag är en tönt + vi har fått våra datorer = jag slänger in ett blogginlägg.

jag suger och spyr


Nu dansar jag till skolan. Jag är glad, för jag är en vampyr.

3 punkter med mer än tre ord

Visste du att jag är svag för:

perfekta tänder
Jag tror det är för att jag hatar mina egna tänder så mycket som jag lägger märket till folk som har snygga tänder. Det sjuka är dock att jag aldrig lägger märket till om någon har sneda tänder. Det skulle jag kalla en gåva. Jag önskar att jag hade lika fina tänder som Lauren Conrad eller någon annan kändis som har lagt ner flera miljoner på ett perfekt leende.

killar som lukat gott.
Det spelar nästan ingen roll hur han ser ut, lukar han gott så ligger han högt upp på min lista. Alltså det går ju knappt beskriva med ord. Blir typ helt knäsvag bara jag tänker på det. En godluktande kille är en otrolig kille.
OBS! Bara för att man luktar mycket betyder det INTE att man luktar gott.

snygga ögonbryn
Här gäller samma sak som med tänderna, fast jag lägger dock märket till fula ögonbryn. Det finns så många ögonbryn som jag skulle vilja gråta över. Kom igen, vem vill se förvånad ut stup i kvarten och vem i hela vill ha två spermier som ligger sådär snyggt över välsminkade ögon? Ingen skulle jag svara, ändå finns det alldeles för många som följer dessa trender. Men som sagt, jag är svag för snygga ögonbyn men gråter nästan när jag ser någon som tydligen inte delar samma åsikter kring dem som mig.

Favim.com-20456_large
vihjärtadet levererar





-10 är en väg neråt. eller uppåt, beror på ursprunget


Förlåt mina kära bloggläsare för dålig uppdatering. Jag ska nu mala på i ett helt inlägg om hur dåligt jag mår över för lite blogging sen fortsätta med mitt problemlösa liv. Ehh, nej.

Men jag hade inget att säga igår och idag har jag inte varit hemma förän nu. Klippt mig har jag också. Kort är det och 10-15 ligger nu hos min frissa. Som sagt är det ytterst kort men ack så lent. Varenda lilla kluven topp är nu historia och nu måste jag bara vänja mig vid att vara korthårig! eller inte kortkort men mycket kortare än före. Ångestern har inte kommit än, men vänta ni bara.

jag vill också ha en pojkvän med stort blått huvud

Tumblr_lnq794v5jw1qzado8o1_500_large
Sitter här och lyssnar på nya favoritlåten. Förövrigt så har jag sett megamind nu på
kvällskvisten med mami och Theo. Dreamworks har gjort det ännu en gång.
Soundtracket, rösterna, figurerna, replikerna. Allt är så fruktansvärt klockrent.
Denna film tävlar mot Trassel om förstaplatsen på bästa-barnfilmen-under-åren-2008-2011.
 

jag är nöjd. är du


Här ser ni. Jag är supernöjd med min nuvarande hårfärg. Inte för ljus och inte för mörkt. Vi bor trots allt i landet lagom.

prinsessfest 2010


Eftersom vi körde charader igår hos Sandbergs så tänkte jag ge förslag på olika charader man kan ha. Men när jag tänker efter så var det inte så normala saker. Normalkraft, ett utrotningsrotat djur och lägesenergi var bara några av de saker som vi skulle visa med kroppen.


en ful men ack så charmig skjorta


Jag var och fyndade hos farmor och farfar i fredags. Denna skjorta följde med hem. Men vet inte om jag vågar ha den i skolan än. Kan som inte bestämma om den är skolvänlig.

nr 1. död tönt




Kvällen spenderades på sunnanå med knytisarna. Vi är några familjer som träffas ibland och en årlig tradition är Halloween. Så här är kvällens outfit.


Jag saknar dig min bästavän




tack att jag såg det nu

Att vakna klockan 7 en lördag är inte något som jag vill göra till en vana. Som tur är så hamnade jag i en lätt dvana i några timmar så sovmorgonen var inte en hel förlust.

Idag har jag ont i min rumpa, det känns som träningvärk men när *jag upprepar* NÄR har jag ens försökt träna upp den? svar: Aldrig.

På tal om ingenting så håller min bränna på att ha sjungit sin sista vers. Längtar tillbaka till spaninen så mycket att det är sinnessjukt. Helt galet. Det var lätt den bästa semestern någonsin!


*jag tittar på Elins arm som är helt täckt av mönster från en bläckpenna*
Jag: Vill du bli tatuerare?
Elvira: Frågade du just Elin om hon ville bli en brevlåda?
Jag/Elin: ?


en grön papegoja från vihjärtadet

Tumblr_lstbzhtx1v1qj27d6o1_500_large
Nu är alla ute och festar. Super sig fulla och lyfter på kjolarna. Men inte jag. Nejnej inte jag. Hanna ligger i en renbäddad säng och redigerar bilder. Att sängkläderna pryds av papegojor gör inte saken sämre.

va har vi engelska?!


Under dagarna samlar man på sig massa roliga citat. Tur att man kommer ihåg dem..


hahalllloooowweeeen.

Snart är min favorithögtid här. Halloweeen. Oj vad jag älskar det, att klä ut sig, käka godis och vara med familj och vänner. Har 4 halloweenplaner på g och taggar till 1000!!



en bild på 5 vänner


Min lycka just nu. Jag klarade det satans fysikprovet. Och med goda marginal. Gjorde också bort ett engelskaprov. Sista provet innan lovet. Känns underbart. Har dock ett mattetest på torsdag men det känns inte så fruktansvärt jobbigt.

Förövrigt så hade vi en galen gympalektion, toppsboll. Jag vet inte hur många toppsar vi slog sönder..
Det är en sak som är annorlunda på gymnasiet, eftersom jag går i en sportklass så måste jag alltid ge allt jag har för att ens ha en liten chans. Så mina ben är numera prydda med diverse blåmärken och brännmärken.

jag står på mina egna fötter, i mina egna skor


Varför jobbar jag inte? Måste hitta tillbaka till motivationen. Jag vill ju ha höga betyg! varför känns det inte lika viktigt nu? Måste hitta tillbaka.

inblicka min torsdag med nöje

Idag är det torsdag. Och om du har följt min blogg längre än två veckor så vet du vad jag tycker om torsdagar.
Så här får ni en liten inblick i min tordag:

Om miniräknarna i te1a skulle leva så skulle de vara döda.




ett udda inlägg


Tänk om jag vore en hund. Då skulle jag flåsa med tungan fladdrande ur munnen. Jag skulle vifta på min svans när jag var glad och ibland så skulle jag vika bak öronen. Om jag vore en hund så skulle jag kissa på lyktstolpar. Jag skulle sova på en matta och rulla i lerpölar. Om jag var en hund så skulle jag aldrig bekymra mig om något.

Tänk om jag vore en zebra. Då skulle jag vandra på savannen. Jag skulle bli jagad av lejon och springa för mitt liv. Om jag vore en zebra så skulle jag räkna mina ränder. Jag skulle vara vacker och jag skulle äta gräs. Om jag var en zebra så skulle jag ha mycket att tänka på.

Tänk om jag var en myra. Då skulle jag bo i skogen. Jag skulle jobba dygnet runt och jag skulle aldrig vara ensam. Om jag vore en myra så skulle jag gråta. Jag skulle vara rädd för stora monster. Jag skulle gå längst uppgjorda stigar. Om jag var en myra så skulle jag leva mitt liv som en slav.

Men nu är jag en männsk’a. Jag varken flåsar med munnen vidöppen eller vandrar på savannen. Jag går i skolan och är rädd för att bli lämnad ensam. Jag har komplex över min kropp men låter dem inte hindra mig. Jag äter inte gräs men jag är rädd för monster. Om jag inte vore en männsk’a så skulle jag missa en hel del. Men ibland så vill jag inget hellre än att vara ett djur.


tiden har ingen rikting. det är endast psykiskt


Varför? Hanna varför? Varför är du vaken nu Hanna? Jo för att jag ska plugga lite engelska efter ynka 6 timmars sömn. Ska också skriva klart en svenskauppsats. Jag utnyttjar all tid jag kan komma åt.


dagen var som oblandad saft


Jag vet att det är knapert på bloggfronten men ni skulle inte vilja besöka mitt huvud just nu. Hade fysikprov idag som jag tror inte innehåller många godkända poäng. Har engelskaprov snart och har inte ens börjat. Svenska uppgifterna är skyhöga och så vidare.

Hur som helst så for jag och Pippi även kallad Elvira på derbyn mellan IBK och Gamla stan nu på kvällskvisten. Det kunde ju ha gått bättre men bättre lycka nästa gång grabbar.

Vad har jag mer att säga..? Justja, köpte lite småsaker efter skolan idag eftersom det gick så skitpissdåligt på fysiken, men vet dock inte hur mycket bättre det kändes. Visar någon dag framöver vad det egentligen var.

dansar till skolan i mina nya skor



Jag har köpt nya skor. Jag älskar dem.

svenska med gunilla

Hej. Jag sitter och skriver om en tant som tydligen kom på att vissa ämnen är radioaktiva. Marie Curie heter hon.

bbbbrunt


Nu har det gått en vecka och jag har inte tagit någon ordentlig bild på min nya hårfärg. Aja. Nu är jag i alla fall inte blond längre.

cdon. bukos.


Det bästa man kan handla via internet är böcker. Ska nog fylla en varukorg nu.

vi såg på himlen


Kvällen började med lite youtubetittande, hockey och glass. Sedan fick Linnea mig att lyfta på min rumpa och gå ut en sväng. Vi låg och tittade på stjärnorna och pratade. Ännu senare så såg jag en film. Herregud, säger jag bara. Denna film är helt klart en top 15. Även fast jag missade början.

hej min familj


Idag blir det en familjedag i slalombacken. Calle har tappat sin telefon där.

suddisar


Igår fick jag besök av Julia. Vi hittade massor men kvällens stora händelse var att vi satte oss ner i köket och pysslade. Jag hade tydligen kvar en såndär pyssellåda. Det var suddisar som vi formade. Och såklart så slutade det hela med en ponnytävling. Jag ska lägga upp bilder på båda ponnysarna så ska ni få rösta om vilken som var finast!

varför gråter du min lilla måne


För nästan ett år sedan såg jag det jag trodde var omöjligt. Jag såg månen gråta.


he has always been like your son to me


God Morgon i lingonskogen. Igår besökte jag Minnas crib. Vi såg en underbar film, Hopp heter den och den var riktigt bra. Full med godis, bra musik och små onda kycklingar.

Idag har vi mysfredag i Te1a. Och på tal om ingenting så önskar jag att vi fick en ny fysiklärare. I'm just saying.

hej jag heter hanna och jag är exakt som alla andra..


Statistiken slickar botten men jag klandrar ingen annan än mig själv. Men jag tänkte då fråga en basic fråga. Vad vill ni läsa om? Usch, jag hade lovat mig själv att aldrig ställa den frågan så detta inlägg kommer knappast ligga uppe speciellt länge. Men ändå, vad ska jag skriva om? Tillsammans kan vi hjälpas åt att skapa en vackrare värld och vi börjar med min blogg.

med dig i min hand klarar vi allt




gapa minna. gapa


3 år


Vad är det för en dag. Det är ingen vanlig dag för det är Hugos födelsedag. Hurra Hurra Hurra.

somewhere over the fucking rainbow


Jag är arg. Arg på alla som sviker. Arg på allt hemskt som händer. Glad över att ha fina vänner. Men arg över att alla inte har det. Jag är irriterad på min omgivning. Men glad över att folket gör min omgivning färgglad. Jag önskar att jag inte behövde vara arg. För jag tycker att det är osmickrande, tråkigt och otroligt jobbigt att vara arg. Att vara arg är jag sällan men nu är jag arg. Arg, besviken men inte det minsta förvånad.

han är så söt


Igår när Elvira var här så gjorde vi massa saker, en av sakerna var att vi såg en film. The Tourist heter den och den rekommenderar jag varmt.

mina bästa vänner @the moment


Jag drack just hostmedicin som smakade laktris. Gick snabbt därifrån för att inte hälla i mig hela flaskan.

nörden slår till stort ännu en gång


Idag började jag på en ny tavla. Herregud så nöjd jag är med konceptet. Fast den vart icket klar, efter 5 timmar vid målarfärgen så la jag bort en halvfärdlig tavla. Börjar få slut på dukar, blir att svänga förbi stan imorn och köpa fler. Behöver även mer vit och gul.

Denna vackra höstdagen har tyvärr spenderats inne men jag misströstar inte. Jag gillar att vara inne. Dock inte lika mycket som jag gillar att vara ute.

en fredag med 2 liter mjölk


Fyra bilder från fredagen. Jag, Linnea, Minna, Sanna och Julia chillade i Jullans stuga på gården med vaxning av ben, handpeeling och ansiktsmasker. Sannas bilder.


60 kronor från kupan


jag för exakt två år sedan


Ikväll besöker Elvria hamn. Måste städa. Hon har lite av ett beroende, en jobbskada. Hon noterar hur stökigt det är. hö hö. Måste börja nu..

idag far jag med calle till stan. han ska klippa sig


GRÄSligt


Jag har ont i huvudet, ögonlocken är tunga, jag hostar upp halsen och jag snorar värre än ett vattenfall. Jag är inte sjuk, men med förlite sömn och mycket popcorn igår så blir jag såhär. Lite bakis kan man kalla det. Det är inte precis heller som om jag kan somna om. fuck

15 månader sedan. och nu.


En awesome kväll. Nu är gränsen nådd. För det första så är det fredag, efter en tuff tekinkvecka så kallar sängen otroligt mycket. Jag är ingen festare, fredagar är en slappkväll. Det går inte att förneka. För det andra så har jag härliga vänner. Härligaste till och med.

lycka


Nu tvättar jag bort sminket. Sätter upp håret. Tar på mig myskläderna, pyjamasbyxorna och en stor tröja. Senare darar jag vidare mot Julia. Där blir det risparteeyy i stugan!

en gammal goding


Idag är jag glad. Det regnar ute så idag har jag en anledning att ta på mig denna jacka.

jag saknar dig


tejpen som tog slut


En bild från dagens tekniklektion.

sätt dig och måla


Jag: Vad har vi för läxor nu då?
Anton: Inga tror jag.
Elvira: Nej, vi har fysikprov vecka 42 men inget annat.
*jag låter helt uppriven*
Jag: Vad ska jag göra ikväll då?!

Jag gör som rubriken säger och sätter mig och målar. Har köpt en ny pensel.

hon som sportar facebook


Jag saknar att tillhöra ett lag. Att ha någon dag i veckan då man träffas och tränar. Det finns dock ingen sport som jag skulle kunna tänka mig att utöva frivilligt.

i wanna be a pie


Ikväll blir det kemi för fulla muggar. Ska även fylla en kopp med iskall mjölk.
Idag var det en bra dag. Elvira var övertrött och vi hade hål på svenskan. Så vi satte oss i biblioteket och gjorde en läxa. Pluggisar..


asdfmovie4


Ja mina barn. Rubriken är sann och videon som vi alla har väntat på är här. Ojojoj vad jag älskar dessa. Se även 1 2 och 3 medans du ändå är igång.

hejdå mitt "vackra" hår


jag tror att håret ryker om nån vecka. eller. hm. ilandsproblem.

ta hand om oss.



På fredag blir det en typisk amerikansk tjejkväll. Jag längtar till tuusen.

ge mig en morot


Idag så stannade jag lite längre på skolan. Vi satte oss i sal A329 och pluggade kemi. Det slutade med att alla satt och ritade hästar. Detta är Petters häst, minns inte vad den hette men fin var den i alla fall.

valenselektroner lever i skal. ibland är de rebelliska och flyttar för en stund



Just nu sitter jag förmodligen i ett övergivet klassrum och pluggar kemi. Yeah.


roten ur rx


Om Rx är mindre än 0 ska du lägga till 180 grader.
Om Ry är mindre än 0 och Rx större än 0 så ska du lägga till 360 grader.
Glöm då för guds skull inte att ränka ut totalvinkeln på en kraft innan du börjar att beräkna R.

Dessa tankar går genom mitt huvud. Jag fattar det jag gör, vilket betyder att jag ska fortsätta. Tills jag vill gråta. Då är det färdigpluggat. Marcus gör likadant. För då, mina små barn, då kommer kunskapen sitta som berget i huvudet imorgonbitti.

jag saknar mina bruna ben


Nu dansar jag till skolan med nya snarta byxor. I öronen kommer musik att spelas och på mina fötter kommer jag ha fula skor.

en ful trafikbild får fylla mina ord


Kom just hem från Julias innebandy. Träffade Mickan där! OJ vad jag saknar den bruden!!!

Dagens drygaste var att rensa facebookvänner. 197 vänner är lagomt för mig och så många vänner har jag nu. Eftersom jag skiter fullständigt i om vad Klara Olofsson tolv år sitter och käkar.

Att rensa facebookvänner är verkligen något man inte bör se framemot, så mitt råd är att tänka efter vilka man godkänner.

vi spelade in en film






Idag är det söndag. Det betyder pluggdagen. Hejdå.


i'm on a boat

nattmusik: The Lonely Island.

papapappaulina


hipp hurra. idag fyller detta bajsbarn 19 år.

att komma högre upp är en utmaning



brunt är mitt rätta jag.



Mamma har alltid lärt mig att följa min vilja, mitt hjärta. Just nu skriker mitt hjärta mörkt hår.

det finns en lektion som jag saknar


bild

HOJ


Igår vart det ingen bloggning. Jag ber inte om ursäkt, eftersom det är min  blogg = jag skriver vad jag vill, när jag vill. Hehe.

Igår gick jag på stan med Elin efter skolan, vi bosatte oss nästan på bokias barnavdelning med varsin starwars bok i högsta hugg. Nördar. Ett par jeans och en skjorta fick följa med hem till det gröna huset men efter att jag dumpat grejerna hemma så drog jag mig vidare till Moa.

Moa och jag satt och grillade vid älven. Det var vackert, mysigt och ett perfekt avslut på en skolvecka!

Idag ska jag försöka hinna med allt på listan, Amanda, Hockey och lite plugg. Plugget kan jag stryka direkt för det kommer jag inte hinna med. Nu ska jag duscha. Blir förmodligen inte mycket bloggning idag heller. MO HA HA. Hejdå


RSS 2.0