hanna kliver utanför boxen

I världens finaste kopp, kan till och med te vara gott

taggad på onsdag


hoppa elin


-.-


julia


Julls


te2a


hon sjunger. hon lever.

Eftersom min blogg inte har varit den mest aktiva på senaste tiden så tänkte jag ta tummen ur och verkligen anstränga mig nu. Iaf ett inlägg.
 
Top 3 musikupplevelser. 
1. P!nk. 

 
Jag säger bara: Ullevi, 13 000 pers, lökigt och otrooooligt roligt. Var i Göteborg för 2 år sedan och det måste vara en av de bästa svenska resorna jag gjort i hela mitt liv. Fick under resan nöjet att se min stora idol sedan barnsben. P!nk var galen. Jag var hög på lycka i flera timmar efter konserten. Folk som stod vid min sida under dessa timmar med väntande, förband, väntande och svettandes var min kusin, en bror och mina föräldrar. Sjukaste någonsin.
 
2. Maskinen
Sommaren 2012 till ära. Maskinen fick vår regninga pissommar att kännas helt ok trots allt. Hade mina bästa polers kring mig och de svenska låtarna fick själen att sjunga med. 
 
3. Amanda Ögren.
Fina bästa Amanda. Under mitt sista år på högstadiet sjöng hon för mig. Born this way av Gaga herself. Jag har inga ord som kan beskriva hur underbart, sjukt, helt sinnessjukt bra det var. Gåshuden sperd sig över hela kroppen och man kunde inte annat än att påminna sig om att fortsätta andas, annars var syrebrist ett faktum. 
 

RSS 2.0