73.24 poäng

Var på möte med jobbet idag. Vuxenpoängen rullar in.

klarade det


ett träd tog min skärpa

Finaste och bästa klassen man kan tänka sig.

hur ska detta gå.

Idag far denna fina flicka till utlandet. Sa hejdå idag. Inte lätt men önskar henne all lycka så ses vi nästa vecka.

pengar rullar in som de ska... de går bra nu

Hanna Jonsson är just nu high on life. Jag var som många andra på arbetsintervju förra veckan om att få sälja jordgubbar utanför affärerna i sommar. Tro ni inte jag får jobbet?? Jag var HELT SÄKER på att jag hade gjort bort mig men tydligen inte. Aja, inget sommarlov för min del men pengar i plånboken är alltid härligt!!!
9 veckors sommarjobb och slipper tennisbanan.
Livet leker.

0.7 ord/min

Måndag idag. Betade av två av fem skoluppgifter som ska vara klara innan sommarn idag. Satt med en svenskauppsats i två timmar och blev endast drygt 80 ord rikare. Och eftersom jag går teknik så var jag tvungen att räkna ut medelhastigheten på mitt skrivande. 0.7 ord/minut.

hittade en leksak

Sol sol sol. Picknick är en måltid som äts ute i de fria.

vi vann. grattis loreen. familjen jonsson jublade.

Lyckan är överflödig.
Bikinin är på, solen steker.
Det är mors dag.
Ska göra läxor men känns helt okej.
Det är endast en riktig vecka kvar av skolan.
Jag har sommarjobb.
Musiken smeker mina öron.
Idag träffar jag några av mina favorittjejer.
Livet leker.

en fredag i maj

banan och keso. ny favorit.

te1a sover


min långa helg

Istagrambilder från hannizor och elviraand

sol. du ljuva sol

Idag är det sommar.
Shortsen är på.
Pluggbordet är utflyttat.
Solen hjälpte mig genom matten.
Jag kan känna lukten av sommarlov.

Jag klarade det

Igår var en av de bästa vardagarna på länge. Efter skolan for jag och Elvira på stan för att leta reda på diverse träningskläder. Mat och fika på Kitchen, barbell 55 på gymmet, sallad från ica och brygghäng med massa härliga boys.

Vi gillar kroketter


Tjejkväll hos Linda igår med henne, Emma och Elvira. Otroligt mysigt! Det tog dock en halvtimma innan flaskan med tändvätskan var öppen och det var efter att ha övervägt att klippa upp den, ringt ICAs Grill Soure och googlat som grannen fick hoppa in som hjälte. Kvällen avslutades vid älven och på väg till min buss hann vi även springa in i några trevliga boys.
.
Idag står läxor, gymma och duscha på schemat och eftersom plugget står först på listan så går jag fortfarande omkring i pyjamas. Njut av solen du som kan, själv sitter jag inne med huvudet i engelskaboken.

Välj teknik.

Igår nalkades Teknikfest i ursviken. Partyskjortan var på och jag hade otroligt roligt. Elvira for just hem efter en natt i hamn och nu slänger jag mitt trötta huvud i matteboken/fysikboken.

Dessa grabbar har gjort det igen. Drick den.

Jag vet inte varför dom alltid lyckas. Jag är redan fast.
Det var fest. Mange bjöd. Jag drack.

rutiga papper, cad, älskar det

Hej. Första pluggpausen på flera timmar och jag sätter mig och fixar en sak i cad som jag gått och tänkt på i flera dagar. Är man skolskadad så är man.

elviraand och simmpe bjussar på bilder

Bästa helgen på länge. Fredagen spenderades med världens coolaste Elvira. Vi aggerade hemmafruar och lagade grillat och nallade kakor hela kvällen. Igår var det film för fulla muggar med the crew. En underbart rolig helg med alldeles för sena kvällar.

hej jag är en ekvation och jag vill lösas

Nu går jag i ide för våren. Tinar fram när alla prov är över = 23 maj. Tills dess ska inte datorn vara igång under viktiga pluggtimmar. Mobilen ska ligga gömd och ligga kvar där. Nu fanken ska jag komma igen..

flugan


vi är som sju megabiccar

Valborgs vart riktigt lyckat. Supergod middag med Elvira och Linda. Fest hos Jespers kompisar och sedan en sen hemgång. Tyvärr ingen brasa men vad gör det om hundra år.

RSS 2.0